Σαρώνει και στην Ελλάδα η νέα ταινία «Spider-Man: No Way Home» - «Σπάει» όλα τα εισπρακτικά ρεκόρ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σαρώνει και στην Ελλάδα η νέα ταινία «Spider-Man: No Way Home» - «Σπάει» όλα τα εισπρακτικά ρεκόρ (ΦΩΤΟ)

Η τελευταία περιπέτεια του Spider-Man «σπάει» όλα τα εισπρακτικά ρεκόρ στην εποχή της πανδημίας...

Στην Ελλάδα η ταινία «Spider-Man: No Way Home» κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και μέσα σε 4 μόλις μέρες πέτυχε το καλύτερο άνοιγμα κινηματογραφικής ταινίας στη χώρα μας εδώ και 2,5 χρόνια περίπου. Από τον Απρίλιο του 2019 και το τελευταίο φιλμ των «Avengers» με τίτλο “Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη”είχαμε να δούμε τόσα μαζεμένα sold out στις αίθουσες με τη διαφορά πως τότε δεν είχαμε πανδημία.

Η συνολική συγκομιδή των 150.813 εισιτηρίων προήλθε από 187 αίθουσες σε όλη την χώρα (στην Αθήνα 66.906 θεατές είδαν το έργο σε 77 αίθουσες) και προεξοφλεί την εύκολη κατάκτηση της κορυφής από το «No time to die» που έχουν δει μέχρι σήμερα 313.000 θεατές.

Στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στις ΗΠΑ η τελευταία περιπέτεια του Spider-Man συγκέντρωσε 253 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο τριήμερο ενώ τα συνολικά έσοδα από όλο τον πλανήτη ξεπέρασαν τα 334 εκατομμύρια δολάρια, ανεβάζοντας έτσι το παγκόσμιο σύνολο στα 587 εκατομμύρια δολάρια.

 

DOCVILLE - Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA