Σβήσιμο κλήσεων! Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας φέρεται να εμπλέκεται με τους αρνητές του κορονοϊού που έκαψαν από βιβλία μέχρι και μάσκες στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σβήσιμο κλήσεων! Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας φέρεται να εμπλέκεται με τους αρνητές του κορονοϊού που έκαψαν από βιβλία μέχρι και μάσκες στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)

Νέα στοιχεία - «φωτιά» για τους αρνητές του κορονοϊού της Χαλκίδας και όχι μόνο, οι οποίοι είχαν διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πριν 15 μέρες περίπου, στο κέντρο της Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα του EviaZoom.gr) όπου κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης, έκαψαν από παιδικά βιβλία που μιλούν για προστασία από την πανδημία μέχρι και μάσκες προστασίας προσώπου έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας...

Όλα αυτά είχαν κάνει μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο της Ελλάδας και του εξωτερικού μέσω των ΕΙΚΟΝΩΝ και ΒΙΝΤΕΟ που δημοσίευσαν οι ίδιοι σε facebook και youtube (κανάλι Eparea Club).

Θεραπείες με βότανα και σβήσιμο κλήσεων στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδος

Σύμφωνα με το έγκυρο αθηναϊκό ειδησεογραφικό site «News247.gr» που δημοσίευσε, πριν λίγες μέρες, τα νέα στοιχεία με τίτλο «Ποιοι έκαψαν τα βιβλία του Τριβιζά στη Χαλκίδα - ΜΝΗΜΕΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ», τα συγκεκριμένα άτομα, που διοργάνωσαν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τις απίστευτες εικόνες, ισχυρίζονται πως γνωρίζουν τον τρόπο να αποφεύγουν τα πρόστιμα όσοι δεν θέλουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα τονίζει ότι έχει στη διάθεσή της την ηλεκτρονική αλληλογραφία των μελών της ομάδας, από τα μέσα Αυγούστου έως και σήμερα.

Από τη μελέτη του υλικού διαπιστώνεται πως το κάψιμο του βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά στην παραλία της Χαλκίδας, δεν ήταν μια αυθόρμητη κίνηση, αλλά μια σχεδιασμένη προπαγανδιστική ενέργεια της ομάδας, που είχε επικοινωνηθεί και οργανωθεί μέρες πριν. Μάλιστα, την επομένη και παρά το κύμα αρνητικών σχολίων, οι ίδιοι καλούσαν τα μέλη της ομάδας να κοινοποιήσουν το επίμαχο βίντεο.

Για να πείσουν, μιλούν από τις 19 Οκτωβρίου 2021 για σβήσιμο κλήσης που επιβλήθηκε σε κατάστημα εστίασης για μη χρήση μάσκας από εμβολιασμένο προσωπικό.

Συγκεκριμένα είχε κατατεθεί μήνυση σε βάρος των αστυνομικών που επέβαλαν το πρόστιμο και ο συγκεκριμένος διοικητής παρενέβη για την διαγραφή του προστίμου!

Σύμφωνα με τους ίδιους, κατόπιν παρέμβασης του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, το πρόστιμο διεγράφη τονίζοντας στα email της ομάδας:

«Κατάστημα εστίασης δέχτηκε κλήση για μή χρήση μάσκας από εμβολιασμένο προσωπικό.

Κατατέθηκε μήνυση σε βάρος των αστυνομικών οι οποίοι επέβαλαν το πρόστιμο, ενώ ο διοικητής παρενέβη για την διαγραφή του προστίμου. ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ και ΜΗ.....μην δέχεστε τις κλήσεις.. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ Ή ΙΔΙΩΤΕΣ.........μην δέχεστε τις κλήσεις.. Αν έχετε και παλιές κλήσεις και για μετακίνηση..καταθέστε μηνύσεις ακόμη και τώρα...ΔΟΥΛΕΥΕΙ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!! Υποβάλλετε τις μηνύσεις που θα βρείτε συννημένες !!!!!!!!!!!» αναφέρει χαρακτηριστικά το e-mail.

Επίσης στην ηλεκτρονική αλληλογραφία και στις συνελεύσεις τους προτείνεται ως ενδεδειγμένη λύση για τον κορονοϊό οι αγωγές - θεραπείες με βότανα για θεαματικά αποτελέσματα τόσο για νοσήσαντες αλλά και εμβολιασμένους.

Το κάλεσμα για το κάψιμο βιβλίων, μασκών, green pass, PCR test, κλήσεων, βεβαιώσεων μετακίνησης ή οτιδήποτε άλλο

Κάπως έτσι, φτάσαμε στο συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο όπως οι ίδιοι οι επικεφαλής της ομάδας εκφράζουν με σιγουριά στην αλληλογραφία τους, ότι θα ακολουθήσουν και άλλες μελλοντικές δράσεις.

Έτσι με e-mail που έφερε τον τίτλο «Συνάντηση φωτιά» την περασμένη Πέμπτη οι «Ελεύθεροι Ευβοιώτες» προέτρεπαν τους περίπου 400 ανθρώπους που βρίσκονται στη λίστα τους:

«Στα πλαίσια της συνάντησης της Κυριακής στα Δικαστήρια Χαλκίδος και με αφορμή τον διαμοιρασμό του ιδιαιτέρως ενοχλητικού βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά για τον COVID σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας σας προσκαλούμε σε μια συνάντηση όπου θα γίνουν αναγνώσεις χωρίων του βιβλίου ενώ θα ακολουθήσει άναμμα φωτιάς για να ζεσταθούμε αφού δεν είμαστε ευπρόσδεκτοι σε κλειστούς χώρους. Φέρτε κατάλληλα προσανάμματα του τύπου: Το βιβλίο του Τριβιζά, μάσκες, green pass, PCR test, κλήσεις, βεβαιώσεις μετακίνησης ή οτιδήποτε άλλο θεωρείτε εσείς εύφλεκτο».

Απόσπασμα από το σχετικό δημοσίευμα του News247.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA