Ήττα Κουλιάκη στις Εκλογές Αστυνομικών Εύβοιας: To EviaZoom.gr στην Αστυνομική Διεύθυνση και δηλώσεις... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ήττα Κουλιάκη στις Εκλογές Αστυνομικών Εύβοιας: To EviaZoom.gr στην Αστυνομική Διεύθυνση και δηλώσεις... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως έγραψε πρώτο το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), «Κουλιάκης The End» και νέα Εποχή στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας...

Πήρε την απάντηση από τους ίδιους τους συναδέλφους του ο «μεγαλοσυνδικαλιστής» αστυνομικός της Εύβοιας και Διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας, Γιώργος Κουλιάκης, ο οποίος ήταν Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Εύβοιας για πάρα μα πάρα πολλά χρόνια και αυτή η θητεία του μόνο επιτυχημένη δεν κρίνεται και το μόνο που εκπροσωπούσε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ήταν το «παλιό»...

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr σε προηγούμενο δημοσίευμα και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά (δείτε ΕΔΩ) ο Γιώργος Κουλιάκης πήγε σε σύντομες ξαφνικές εκλογές με μόνο σκοπό να παραμείνει στην καρέκλα του αλλά υπολόγιζε χωρίς τους «ξενοδόχους», σε αυτές τις εκλογές, που αυτοί ήταν οι ίδιοι συνάδελφοι του αστυνομικοί βάζοντας ένα μεγάλο ΤΕΛΟΣ.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής (17-12-2021) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών της Ένωσης Αστυνομικών Εύβοιας όπου υποψήφιοι για την προεδρία της Ένωσης Αστυνομικών Εύβοιας ήταν οι Γιώργος Κουλιάκης και Αλέξανδρος Μάρκου.

Νέος Πρόεδρος των Αστυνομικών Εύβοιας εκλέχθηκε ο αστυνομικός Αλέξανδρος Μάρκου με τον συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ», λαμβάνοντας 240 ψήφους από τους συναδέλφους του.

Το EviaZoom.gr στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας

Το βράδυ της Παρασκευής (17-12-2021) η κάμερα του EviaZoom.gr και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης βρέθηκαν έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας όπου έκανε και δηλώσεις ο αστυνομικός, πρώην Αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, Ανδρέας Φραντζής.

Μπορεί να μην συμμετείχε, για δικούς του λόγους, σε αυτές τις εκλογές ωστόσο συμμετείχε ενεργά και στήριξε δημόσια και με όλες του τις δυνάμεις τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μάρκου ενεργώντας προσωπικά με έντιμο αλλά και δυναμικό αγώνα κατά του Γιώργου Κουλιάκη, βοηθώντας με ουσιαστικό τρόπο τον συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ» να νικήσει και να αποκαθηλωθεί ο Γιώργος Κουλιάκης, με τον οποίο ο Ανδρέας Φραντζής είχε χρόνια συνδικαλιστική αντιπαλότητα.

«Ήρθε η αλλαγή, η γενιά των 40αρηδων έφερε την αλλαγή...», τόνισε χαρακτηριστικά στη κάμερα του EviaZoom.gr ο Ανδρέας Φραντζής.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA