Τρόμος για δεκάδες επιβάτες του πλοίου «Εξπρές Σκοπελίτης» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τρόμος για δεκάδες επιβάτες του πλοίου «Εξπρές Σκοπελίτης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «Εξπρές Σκοπελίτης» προσπαθεί να δέσει στο λιμάνι της Σχοινούσας, την ώρα που οι δυνατοί άνεμοι φτάνουν τα 9 μποφόρ...

Έντρομοι οι επιβάτες πηδούν από τον καταπέλτη στην προβλήτα και προσπαθούν να σώσουν τα υπάρχοντά τους. Ζητούν βοήθεια! O Mάνος Πρωτονοτάριος κατάφερε να βγει από τους πρώτους.

«Τρόμαξα… ήταν επικίνδυνο» σημείωσε μιλώντας στο MEGA. Όπως λένε οι κάτοικοι της Σχοινούσας οι νοτιάδες του χειμώνα δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις αφού το νέο λιμάνι δεν έχει ακόμα παραδοθεί παρότι έχει περάσει περισσότερο από μία δεκαετία. Η μπουκαπόρτα χτυπιέται στα κύματα και το πλοίο κουνιέται σαν φουσκωτή βάρκα. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που οι άνεμοι ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.

Πριν από δύο χρόνια άλλο πλοίο με 130 επιβάτες προσέκρουσε σε ξέρα κατά την διάρκεια προσέγγισής του στο λιμάνι της Σχοινούσας. Προκλήθηκε ρήγμα κι έβαλε νερά. Πολλοί επιβάτες δεν κατάφεραν να κατέβουν και συνέχισαν με το πλοίο για Κουφονήσια. Όπως λένε οι ακτοπλοικές εταιρίες ρισκάρουν καθημερινά για να εξυπηρετήσουν τους κατοίκους της άγονης γραμμής.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA