ΚΚΕ για αποφυλάκιση Μίχου: «Μία ακόμη δικαστική απόφαση που προκαλεί το λαϊκό αίσθημα...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΚΚΕ για αποφυλάκιση Μίχου: «Μία ακόμη δικαστική απόφαση που προκαλεί το λαϊκό αίσθημα...»

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε και απέστειλε στο EviaZoom.gr η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ για την αποφυλάκιση του Ευβοιώτη πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα):

«Προκαλεί για άλλη μια φορά το λαϊκό αίσθημα και προσβάλλει τα θύματα της εγκληματικής δράσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής η σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών της Αθήνας για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου εγκληματία χρυσαυγίτη Νίκου Μίχου, παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα της έδρας.

Η απόφαση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αντίστοιχων για την αποφυλάκιση άλλων καταδικασμένων χρυσαυγιτών στη δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης. Είναι φανερό ότι η δικαστική διαδικασία, όπως εξελίσσεται, οδηγεί ουσιαστικά στο σταδιακό "ξήλωμα" ακόμη και αυτών των επιεικών ποινών που επέβαλε πριν έναν περίπου χρόνο το Δικαστήριο στους εγκληματίες χρυσαυγίτες.

Κανένας εφησυχασμός. Λαϊκή επαγρύπνηση και οργάνωση του αγώνα για την απομόνωση των φασιστών παντού και για την ανατροπή του σάπιου συστήματος που γεννά και τρέφει τα φασιστικά και ναζιστικά εκτρώματα».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA