Ο Γιάννης Καλλιάνος στο EviaZoom.gr: Πότε θα χιονίσει στην Εύβοια και μέσα στη Χαλκίδα - Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Μιχάλη Τσοκάνη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Γιάννης Καλλιάνος στο EviaZoom.gr: Πότε θα χιονίσει στην Εύβοια και μέσα στη Χαλκίδα - Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Μιχάλη Τσοκάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά η «Ελπίδα» θα φέρει χιόνια και στη Χαλκίδα; Οι αναγνώστες του EviaZoom.gr μας ρωτούν αν θα χιονίσει στα πεδινά της Εύβοιας όπως η Χαλκίδα και εμείς επικοινωνήσαμε με τον ειδικό για να απαντήσει εξειδικευμένα...

Μιλάμε για τον βουλευτή της ΝΔ και πολύμπειρο μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη την Πέμπτη (20-01-2022) απαντώντας αν θα δει τελικά άσπρη μέρα η Χαλκίδα, καθώς οι ορεινές - ημιορεινές περιοχές της Εύβοιας είναι δεδομένο ότι θα δουν.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος διακρίνεται για τις προσεχτικές και ακριβείς προβλέψεις του, τόνισε τα εξής:

«Ορεινά ημιορεινά Εύβοιας πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο χιονοπτώσεις μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου (22-01-2022), μετά χαλαρώνει η κατάσταση και ξανάρχονται χιόνια την Κυριακή (23-01-2022), όπου την Κυριακή πιθανολογώ είναι αυξημένη η πιθανότητα να χιονίσει και μέσα στη Χαλκίδα. Είναι αυξημένη η πιθανότητα αλλά δεν μπορώ να πω αν είναι ελαφριά χιονόπτωση ή πυκνή αυτή την στιγμή που μιλάμε.  

Πιστεύω Δευτέρα (24-01-2022) θα έχουμε καλό χιόνι στην Εύβοια και την Αττική. Εκεί πιστεύω θα είναι και η Χαλκίδα με πυκνό χιόνι και μέσα στην πόλη με τα μέχρι τώρα στοιχεία βέβαια. Η Δευτέρα είναι η πιο πιθανή ημέρα αν δεν αλλάξει κάτι γιατί το χαμηλό δεν κάθεται η μπίλια με τίποτα κάπου.

Είμαι αναλυτικός και προσεχτικός γιατί να προχθές που είπα για χιόνια στο Σύνταγμα υπάρχει πιθανότητα αλλά είναι οριακό τώρα έχουν αλλάξει όρους αν, αν, αν, το έγραψα 50 φορές».

Μιχάλης Τσοκάνης: «Άρα οι αναγνώστες να περιμένουν χιόνι στη Χαλκίδα...;»  

Γιάννης Καλλιάνος: «Ναι, να περιμένετε χιόνι ειδικά την Δευτέρα, Σάββατο ορεινά - ημιορεινά, Κυριακή ίσως και λίγο πιο χαμηλά, και Δευτέρα και στα πεδινά».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA