«Σασμός»: Την Δευτέρα πέφτει νεκρός ο «Πετρής» από το όπλο του «Αστέρη» - Το «αντίο» του συγγραφέα και των ηθοποιών στον νεαρό Κώστα Νικούλι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Σασμός»: Την Δευτέρα πέφτει νεκρός ο «Πετρής» από το όπλο του «Αστέρη» - Το «αντίο» του συγγραφέα και των ηθοποιών στον νεαρό Κώστα Νικούλι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γυρίσματα του ηθοποιού Κώστα Νικούλι στο «Σασμό», υποδυόμενος τον Πετρή Βρουλάκη, έχουν ήδη ολοκληρωθεί και έχει αποχωρήσει από την σειρά καθώς ο «Πετρής» πέφτει νεκρός, έπειτα από καυγά, από το όπλο του «Αστέρη», κάτι που θα δουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Δευτέρα (24-01-2022)...

Όπως λέει το σενάριο:

Ενώ ο «Πετρής» βρίσκεται με την «Σεμίνα», ο «Αστέρης» τον βρίσκει και συγκρούεται μαζί του, καθώς θεωρεί πως αυτός είναι τελικά ο δολοφόνος του «Στεφανή Σταματάκη». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους του αποκαλύπτει πως η μητέρα του, «Μαρίνα», έχει σχέση με τον αστυνόμο «Αντώνη Φραγκιαδάκη» και εκεί πιάνονται στα χέρια. Πυροβολεί ο «Πετρής» όπως και ο Αστέρης για εκφοβισµό, αλλά η σφαίρα τελικά πετυχαίνει τον «Πετρή», ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος νεκρός. Ο «Αστέρης» είναι σοκαρισµένος. ∆εν µπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εξελίσσεται µε εκείνον πρωταγωνιστή αλλά συνειδητοποιεί πως σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας που αγάπησε αλλά και πως µόλις άνοιξε ακόμη µία βεντέτα και έναν κύκλο αίµατος. Ο «Πετρής» θα πέσει νεκρός την ώρα που ολόκληρο το χωριό γιορτάζει στον γάμο της «Θοδώρας». Ο «Αστέρης» φυγαδεύεται αρχικά αλλά μετά παραδίνεται μόνος του στην αστυνομία. Μία νέα άγρια βεντέτα χωρίς όρια έχει ξεκινήσει.

Συντελεστές και ηθοποιοί αποχαιρετούν τον «Πετρή»

Ανάμεσα σε αυτούς και ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία του με τον ηθοποιό Κώστα Νικούλι. Παράλληλα, ο συγγραφέας του «Σασμού» κοινοποίησε μια φωτογραφία από τον τάφο του «Πετρή», ο οποίος θα κηδευτεί δίπλα στον τηλεοπτικό πατέρα του, «Μάρκο Βρουλάκη».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο συγγραφέας:

«Δεν συνηθίζουμε να βάζουμε φωτογραφίες, ούτε να αποκαλύπτουμε γεγονότα της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου μου αλλά σήμερα θα μας επιτρέψετε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο πια Κώστα Νικούλη για τη συμμετοχή, το ήθος, και την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνει ο Πετρής της καρδιάς μας. Κωστή μου πάντα μέσα μας η μορφή του Πετρή θα έχει τη δική σου. Καλή σταδιοδρομία καλή συνέχεια και δεν χανόμαστε. Έχουμε κι άλλα όμορφα μπροστά μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ:
 

ΒΙΝΤΕΟ - ΤΡΕΙΛΕΡ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA