Σκοτώθηκε 31χρονος ηθοποιός - Με απορριμματοφόρο συγκρούστηκε η μηχανή του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκοτώθηκε 31χρονος ηθοποιός - Με απορριμματοφόρο συγκρούστηκε η μηχανή του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-01-2022) σε ηλικία 31 ετών...

Ο ηθοποιός επέστρεψε με την μηχανή του από πάρτι γενεθλίων όταν και συγκρούστηκε στο κέντρο της Αθήνας με απορριμματοφόρο όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η τροχαία προσπαθεί να διερευνήσει το τι ακριβώς συνέβη.

Στο συγκεκριμένο σημείο, στη συμβολή των δρόμων Δεληγιώργη και Κεραμεικού, δεν υπάρχει φανάρι αλλά υπάρχει ένα STOP. Αυτό σημαίνει ότι ένας από τους δύο οδηγούς, είτε ο Πάνος Νάτσης είτε ο οδηγός του απορριμματοφόρου, παραβίασε το STOP.Αυτό που γνωρίζει η τροχαία είναι ότι τα οχήματα κινούνταν κάθετα και κανένας από τους δύο οδηγούς δεν σταμάτησε.

Τέλος, ο οδηγός του απορριμματοφόρου συνελήφθη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι ο υπαίτιος του δυστυχήματος.

Συνελήφθη, καθώς αυτή είναι η διαδικασία από την στιγμή που υπάρχει θάνατος, κάτι που συμβαίνει πάντα όταν είναι θανατηφόρο το τροχαίο και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος. Σύμφωνα, δε, με το ρεπορτάζ του MEGA, ο οδηγός του απορριματοφόρου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και όπως διαπιστώθηκε δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ο Πάνος Νάτσης, λίγο πριν σκοτωθεί σε τροχαίο, γιόρταζε τα γενέθλια της συναδέλφου και φίλης του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, στο σπίτι της.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA