Χαλκίδα - Κορονοϊός: 73χρονος αρνητής «έσβησε» στο νοσοκομείο - Τι λέει στο EviaZoom.gr ο αδελφικός του φίλος Απόστολος Βαρδακώστας που προσπαθούσε να τον πείσει να εμβολιαστεί - «Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "αδελφέ μου πεθαίνω"...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Κορονοϊός: 73χρονος αρνητής «έσβησε» στο νοσοκομείο - Τι λέει στο EviaZoom.gr ο αδελφικός του φίλος Απόστολος Βαρδακώστας που προσπαθούσε να τον πείσει να εμβολιαστεί - «Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "αδελφέ μου πεθαίνω"...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Λαϊκό νοσοκομείο ο 73χρονος Νίκος Παππάς (σ.σ. φωτο πάνω αριστερά) που διέμενε στη Χαλκίδα, ο οποίος νικήθηκε από τον κορονοϊό που τον είχε «χτυπήσει» από τις ημέρες των Χριστουγέννων και κατέληξε τελικά στις 13 Ιανουαρίου 2022...

Ο 73χρονος ήταν αρνητής του κορονοϊού και δεν είχε εμβολιαστεί. Όσες προσπάθειες και να έκαναν οι φίλοι του εκείνος δεν πίστευε ότι υπάρχει κορονοϊός.

Στο EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη μίλησε αποκλειστικά ο γνωστός επιχειρηματίας και αδελφικός του φίλος, Απόστολος Βαρδακώστας, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από τον χαμό του Νίκου Παππά και προσπαθούσε να του αλλάξει γνώμη και να πιστέψει στον φονικό ιό προτρέποντας τον να εμβολιαστεί από την πρώτη στιγμή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Μάλιστα ο 73χρονος, λίγο πριν πεθάνει, τον μοναδικό άνθρωπο που κάλεσε στο τηλέφωνο ήταν ο Απόστολος Βαρδακώστας στον οποίο πρόλαβε να πει: «Αδελφέ μου πεθαίνω, πέρασα δύσκολη νύχτα απόψε, έλα να πάρεις τα πράγματα μου...». Σημειώνεται ότι και τα μέλη της οικογένειας του είναι αρνητές του κορονοϊού και αντιεμβολιαστές.

Ο Νίκος Παππάς:

Ο Απόστολος Βαρδακώστας:

Ο Απόστολος Βαρδακώστας τόνισε μεταξύ άλλων:

«8 μήνες προσπαθούσα να τον μεταπείσω αλλά τίποτα ήταν αρνητής τέλος... Στη κηδεία του παραβρέθηκε επίσης ο Ευβοιώτης γιατρός - Διευθυντής στο Λαϊκό νοσοκομείο, Γιώργος Μαρίνος που τον παρακολουθούσε και οι συγγενείς του 73χρονου του είπαν μετά τη κηδεία στο καφέ: "Δεν μπορούσες να κάνεις κάτι να σωθεί ο Νίκος;..." και τους λέει "8 μήνες προσπαθούσαν να τον σώσω...". Ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν δύσκολα πολύ... Και στις αναρτήσεις του αν δεις τον Τράγκα άκουγε, συνέχεια άκουγε τον Τράγκα τότε... Και του λέω "πέθανε ο Τράγκας. Τι να σου πω... Είναι οικογενειακώς το ίδιο αντιεμβολιαστές... Λείπει ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος έμπαινε στη παρέα και μας έφτιαχνε το κέφι, ήταν ανοιχτός χαρακτήρας με χιούμορ... Είμαι συγκλονισμένος...»

Ακούστε στο ΒΙΝΤΕΟ τα όσα δήλωσε στο EviaZoom.gr ο Απόστολος Βαρδακώστας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA