Ο Κούγιας ανέλαβε αφιλοκερδώς την οικογένεια του 19χρονου που δολοφονήθηκε και δηλώνει: «θα κατηγορηθούν και οι 10 που ήταν παρών για ανθρωποκτονία όχι μόνο ο 23χρονος που τον σκότωσε...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Κούγιας ανέλαβε αφιλοκερδώς την οικογένεια του 19χρονου που δολοφονήθηκε και δηλώνει: «θα κατηγορηθούν και οι 10 που ήταν παρών για ανθρωποκτονία όχι μόνο ο 23χρονος που τον σκότωσε...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την εκπροσώπηση της οικογένειας του 19χρονου που δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη ανέλαβε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας και μάλιστα αφιλοκερδώς...

Οι πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης Καρυπίδης και Αρβανίτης του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου φιλάθλου του Άρη.

Οι δύο πρόεδροι ζήτησαν από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία, αλλά ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των 10 δραστών, εντελώς δωρεάν.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων:

Είναι μία ομάδα η οποία πριν από ένα χρόνο είχε μαχαιρώσει στα ίδια σημεία, η οποία χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο ως προκάληψη, αφού και εμπόριο ναρκωτικών κάνει και πουλάει προστασία στην περιοχή. Οι δράστες είναι αλβανικής καταγωγής, με Έλληνες μέσα και υπάρχει μία νοοτροπία ότι, αν μαχαιρώσεις, αν σκοτώσεις επικρατείς.

Η Ασφάλεια αναζητεί και τους υπόλοιπους της ομάδας και θα κατηγορηθούν όλοι για τη δολοφονία του Αλκιβιάδη κάτι που προβλέπει αυστηρά και ο νέος νόμος. Φονιάδες δεν είναι μόνο αυτοί που χρησιμοποιούν το μέσο που γίνεται ο φόνος, αλλά και εκείνος που προμηθεύει το μέσο, αυτός που βοηθάει να γίνει ο φόνος. Επίσης θεωρείται συνεργός και αυτός που ακινητοποιεί το θύμα και κάποιος άλλος το μαχαιρώνει. Επίσης υπήρξαν θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι κι αυτό δημιουργεί κι άλλους φυσικούς αυτουργούς.

Μπορεί να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και αυτός που δεν χρησιμοποίησε το φονικό όπλο και απλώς ήταν στην εκάστοτε επίθεση», και πρόσθεσε.

«Και στη Λάρισα δέχομαι τους ίδιους εκβιασμούς, Αλβανοί που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών κι εγώ δεν τους δίνω χρήματα και με απειλούν», κατήγγειλε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA