Σκληρός μαχαιροβγάλτης ο 23χρονος Αλβανός οπαδός του ΠΑΟΚ που έσφαξε τον 19χρονο Άλκη - Είχε Έλληνες συνεργούς και ήταν ελεύθερος ενώ είχε προβεί σε αιματηρές επιθέσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκληρός μαχαιροβγάλτης ο 23χρονος Αλβανός οπαδός του ΠΑΟΚ που έσφαξε τον 19χρονο Άλκη - Είχε Έλληνες συνεργούς και ήταν ελεύθερος ενώ είχε προβεί σε αιματηρές επιθέσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας από τους σκληρότερους χούλιγκαν στο χώρο των οργανωμένων οπαδών θεωρείται ο 23χρονος Αλβανός οπαδός του ΠΑΟΚ που κατηγορείται με δεμένα στοιχεία ότι είναι αυτός που δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τον 19χρονο Άλκη Καμπανό, με αρκετούς Έλληνες συνεργούς, επειδή ήταν φίλαθλος του Άρη...

Τα στοιχεία που έχει σε βάρος του η Αστυνομία είναι συντριπτικά. Επίσης τον έχει αναγνωρίσει ένας από τους τραυματίες, ο οποίος ήταν μαζί με τον 19χρονο Άλκη, λίγο πριν πέσει νεκρός.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων. Ο 23χρονος και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το ΙΧ σε άλλο σημείο βιαστικά, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο...

Μάλιστα στη θέση του οδηγού αυτού του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί κηλίδες αίματος, οι οποίες εξετάζονται από τα εγκληματολογικά και μένει να φανεί αν ανήκουν στον άτυχο 19χρονο.

Ο 23χρονος είχε συλληφθεί το 2019, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, όμως η δίκη του ακόμα εκκρεμεί, παρότι έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια από τη σύλληψη. 

Μάλιστα, η φωτογραφία που βγαίνει στη δημοσιότητα είναι από τη σύλληψή του το 2019. Τότε, ο 23χρονος σήμερα, μαζί με άλλα τρία άτομα, επιτέθηκαν με παρόμοιο τρόπο σε δύο νεαρούς, αφού τους αιφνιδίασαν και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι.Τα χτυπήματα ήταν ταυτόσημα, με μαχαίρι στον μηρό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για σχεδόν ίδιες συνθήκες. Η επίθεση είχε γίνει κοντά στο ίδιο σημείο με την δολοφονία του Άλκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην περιοχή του Χαριλάου.

Σύμφωνα με το MEGA επίσης ο 23χρονος συλληφθείς είχε πάρει μέρος και στα επεισόδια του Βόλου, στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, με τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί τότε πάνω στη γέφυρα. Επιπλέον, φαίνεται και τότε να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA