Με αφορμή την δολοφονία του Άλκη: Και σε Χαλκίδα - Εύβοια καλπάζουν συμμορίτες, δολοφόνοι και οπαδική βία! Δείτε τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του EviaZoom.gr με τις δολοφονικές επιθέσεις που παρέμειναν ατιμώρητες! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με αφορμή την δολοφονία του Άλκη: Και σε Χαλκίδα - Εύβοια καλπάζουν συμμορίτες, δολοφόνοι και οπαδική βία! Δείτε τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του EviaZoom.gr με τις δολοφονικές επιθέσεις που παρέμειναν ατιμώρητες! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή την φρικτή δολοφονία του 19χρονου Άλκη με δρεπάνι στη Θεσσαλονίκη από δολοφόνους οπαδούς άλλης ομάδας επειδή ο ίδιος ήταν φίλαθλος του Άρη, δείτε ξανά τι έχει δημοσιεύσει στο πρόσφατο παρελθόν το EviaZoom.gr με ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από φαινόμενα οπαδικής βίας στη Χαλκίδα, τα οποία παρέμειναν ατιμώρητα και ανεξιχνίαστα από τις τοπικές αρχές χωρίς να υπάρχει καμία εξέλιξη μέχρι σήμερα...

Δυστυχώς όπως θα δείτε, εκτός από την εγκληματικότητα, τις συμμορίες με τις δολοφονικές επιθέσεις κατά πολιτών, κατά δημοσιογράφων και τους διάφορους εγκληματίες, εκβιαστές, μπράβους, δολοφόνους που κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι στη Χαλκίδα και στην Εύβοια (σ.σ. και ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν καταγγελθεί με στοιχεία και έχουν κατονομαστεί στις τοπικές Αρχές οι οποίες είτε αδιαφορούν, είτε τους καλύπτουν, όπως στην περίπτωση της απόπειρας δολοφονίας του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ), καλπάζει στη Χαλκίδα και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας επίσης και η οπαδική βία όπου επίσης έχει παραμείνει ατιμώρητη.

Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει εως τώρα και στην Εύβοια κάποιον «Άλκη», όπως τον 19χρονο στη Θεσσαλονίκη, ή κάποιον «Καραϊβάζ», τον δημοσιογράφο που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στις 9 Απριλίου 2021.

Δείτε μερικά από τα φαινόμενα οπαδικής βίας από το πρόσφατο παρελθόν που έχει δημοσιεύσει το EviaZoom.gr, αλλά οι τοπικές αρχές (Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας) δεν τιμώρησαν και δεν συνέλαβαν ούτε έναν από αυτούς τους αλήτες:

18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2019 - Τίτλος δημοσιεύματος:

Χαλκίδα: Οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν με φωτοβολίδες στο κτίριο που στεγάζεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού! Έκαναν γυαλιά - καρφιά το «Χαμόγελο του Παιδιού» και έσπασαν αυτοκίνητα - Αποκλειστικές δηλώσεις! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε ολόκληρο το -τότε- δημοσίευμα του EviaZoom.gr με τις ΕΙΚΟΝΕΣ και το ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια επίθεση, -για την οποία δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ-, σημειώθηκε πριν από λίγα βράδια στο κτίριο που στεγάζεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στην οδό Φαβιέρου, στη Χαλκίδα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες, μία ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού (6-7 άτομα) φορώντας κράνη βρέθηκαν έξω από το κτίριο περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα και εκτόξευσαν φωτοβολίδες. 

Από τη μανία των ανεγκέφαλων δεν γλίτωσαν ούτε τα σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και τα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκονται κάτω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα διέλυσαν την τζαμαρία και πέταξαν μία φωτοβολίδα μέσα στα γραφεία με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά η οποία ευτυχώς έσβησε άμεσα πριν επεκταθεί.

«Ευτυχώς δεν ήταν σε ώρα που να είναι άνθρωποι μέσα...» τονίζει, σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο EviaZoom.gr, η Συντονίστρια Στερεάς Ελλάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού», Λία Κιλιμπέρη, η οποία ειδοποιήθηκε από το σύστημα ασφαλείας του συναγερμού.

Όπως λέει επίσης: «Έχουν γίνει άλλες δύο επιθέσεις με μπογιές στο κτίριο και άλλη μία επίθεση με φωτιά στη πόρτα της εισόδου. Όλες οι επιθέσεις έχουν γίνει αυτό το χρόνο...»

Στο EviaZoom.gr μίλησε και ένας κάτοικος της περιοχής που του έσπασαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο του: «Μας τα διέλυσαν τα αμάξια, 6 αμάξια στη σειρά, όσα ήταν στην άκρη παρκαρισμένα κατά μήκος του δρόμου. Ακούσαμε θόρυβο πολύ το βράδυ, φωτοβολίδες, καπνούς και κατεβήκαμε κάτω και βρήκαμε τα αυτοκίνητα μας διαλυμένα...»

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ:Και για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν τιμωρήθηκε δικαστικά ούτε ένας από τους δράστες καθώς δεν υπήρξε καμία εξέλιξη, ούτε σύλληψη, παρά μόνο πλήρης ατιμωρησία από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας που είναι η προϊστάμενη Αρχή της αστυνομίας και η τοπική δικαστική εξουσία. Το μόνο που έγινε ήταν να φύγει από την συγκεκριμένη περιοχή «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2020 - Τίτλος δημοσιεύματος:

Χαλκίδα: Επεισόδια οπαδών και φωτοβολίδες στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)


Πατήστε ΕΔΩ και δείτε ολόκληρο το -τότε- δημοσίευμα του EviaZoom.gr με τις ΕΙΚΟΝΕΣ και το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται η «βεντέτα» των οπαδών και στη πόλη της Χαλκίδας...

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (14-06-2020) στη πόλη της Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην οδό Φαβιέρου όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού.

Οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν έξω από το κτίριο και κατέγραψαν σε κάμερα την επίθεση φορώντας κουκούλες και κρατώντας διάφορα αντικείμενα, ενώ όπως θα δείτε στο βίντεο-ντοκουμέντο που κατέγραψε γείτονας της περιοχής και δημοσιεύει το EviaZoom.gr, εκτοξεύτηκαν και φωτοβολίδες προς το μέρος τους από την πλευρά των οπαδών που βρίσκονταν μέσα στο σύνδεσμο.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ:Και για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν τιμωρήθηκε δικαστικά ούτε ένας από τους δράστες καθώς δεν υπήρξε καμία εξέλιξη, ούτε σύλληψη, παρά μόνο πλήρης ατιμωρησία από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας που είναι η προϊστάμενη Αρχή της αστυνομίας και η τοπική δικαστική εξουσία.

16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2020 - Τίτλος δημοσιεύματος:

Χαλκίδα: Χαμός στο κέντρο της πόλης! Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν «ντου» στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πατήστε ΕΔΩ και δείτε ολόκληρο το -τότε- δημοσίευμα του EviaZoom.gr με τις ΕΙΚΟΝΕΣ και το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται η «βεντέτα» των οπαδών και στη πόλη της Χαλκίδας...

Όπως φαίνεται στο ολιγόλεπτο Βίντεο που ανήρτησαν την Τετάρτη (15-01-2020) οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Αττική, η επίθεση στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα σημειώθηκε πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου 2020, μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Οπαδοί με κράνοι, full face και κρατώντας διάφορα αντικείμενα περικύκλωσαν το κτίριο που στεγάζεται στην οδό Φριζή & Παπαναστασίου πάνω από το fast-food «Fresh», -που διατηρεί φίλαθλος του Ολυμπιακού-, ενώ πέταξαν και καπνογόνα στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Σημειώνεται, ότι τον Μάρτιο του 2019, οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν εξαπολύσει αντίστοιχη επίθεση στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη κοντινή οδό της Φαβιέρου όπου διέλυσαν και την τζαμαρία στα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκονταν κάτω από τον σύνδεσμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρα από τις υλικές ζημιές δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ δεν υπήρξε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη από την μεριά της αστυνομίας που ενημερώθηκε για το περιστατικό αργότερα.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ:Και για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν τιμωρήθηκε δικαστικά ούτε ένας από τους δράστες καθώς δεν υπήρξε καμία εξέλιξη, ούτε σύλληψη, παρά μόνο πλήρης ατιμωρησία από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας που είναι η προϊστάμενη Αρχή της αστυνομίας και η τοπική δικαστική εξουσία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA