Παραδικαστικό Κύκλωμα στην πυραμίδα της Δικαιοσύνης - Σάλος από ηχογραφημένη συνομιλία που «καίει» την Χαλκιδέα πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου - Φέρεται να ζητούσε χρήματα από τον Βγενόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραδικαστικό Κύκλωμα στην πυραμίδα της Δικαιοσύνης - Σάλος από ηχογραφημένη συνομιλία που «καίει» την Χαλκιδέα πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου - Φέρεται να ζητούσε χρήματα από τον Βγενόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει προκληθεί από το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το iefimerida.gr και από το οποίο φέρεται να προκύπτει ο εκβιασμός που κατήγγειλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος το 2016 από την Χαλκιδέα πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου, η οποία είχε διατελέσει και Υπηρεσιακή Πρωθυπουργός...

Ο επιχειρηματίας ηχογράφησε τη συνομιλία που είχε στο γραφείο του με επιχειρηματία , έμπιστη φίλη της πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, η οποία ήταν η αγγελιοφόρος των μηνυμάτων.

Ηχητικό ντοκουμέντο για τις καταγγελίες του μακαρίτη επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, σε βάρος της Χαλκιδέας πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου, έρχεται στο «φως της δημοσιότητας.

Η συνομιλία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας έχει καταγραφεί την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος βρισκόταν στη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης.

Ο επιχειρηματίας ηχογράφησε τη συνομιλία που είχε στο γραφείο του με την επιχειρηματία, η οποία φέρεται να είναι έμπιστη φίλη της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας η επιχειρηματίας παραδέχεται ότι του μετέφερε αίτημα της Θάνου για «βιβλία».

Επίσης, αποκαλύπτεται ένα παραδικαστικό κύκλωμα, στην κορυφή της πυραμίδας της Δικαιοσύνης, το οποίο άλλοτε δρούσε από κοινού και άλλοτε αλληλοϋπονομευόταν ανάλογα με το προσωπικό συμφέρον του κάθε μέλους του.

Να απαντήσει εάν γνώριζε τα όσα αποκαλύπτονται στο ηχητικό για την κυρία Θάνου καλεί η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα.

«Εκβιασμοί, μεσολαβήσεις, “βιβλιοθήκες”, χρηματισμοί και διώξεις ακέραιων δικαστών που δεν υπηρετούσαν τα σχέδια τους, συνθέτουν ένα θλιβερό παρασκήνιο σε υποθέσεις μείζονος οικονομικού ενδιαφέροντος που παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα κι όχι σε ευρωπαϊκό κράτος δικαίου», ανέφερε σε ανάρτησή της η Νέα Δημοκρατία.

Δείτε ΕΔΩ την απαντητική ανακοίνωση που εξέδωσε η Βασιλική Θάνου.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση ενώ είχε παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου τον Μάιο του 2016 όπου είχε κάνει δημόσιες τις καταγγελίες του.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA