Πλοίο Euroferry Olympia: «Η φωτιά ξεκίνησε από φορτηγό στο γκαράζ...», λέει ο εκπρόσωπος της εταιρείας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πλοίο Euroferry Olympia: «Η φωτιά ξεκίνησε από φορτηγό στο γκαράζ...», λέει ο εκπρόσωπος της εταιρείας

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το θρίλερ με τους 12 αγνοούμενους στο πλοίο «Euroferry Olympia», εκπρόσωπος της εταιρείας μιλάει για τα αίτια που προκάλεσαν τη μεγάλη φωτιά...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν στα γραφεία της εταιρείας, η φωτιά ξεκίνησε από φορτηγό, το οποίο βρισκόταν στο γκαράζ του πλοίου. Αυτό αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, μιλώντας στον Alpha, ο οποίος ωστόσο διευκρίνισε πως αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες και πως «για να μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι θα πρέπει να γίνει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια».

«Εκ μέρους της εταιρείας θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη και την αγωνία γι’ αυτά που έγιναν χθες και αυτά που συμβαίνουν σήμερα και είμαστε πάντα στη διάθεση των Αρχών, για να βοηθήσουμε και να εξακριβωθεί η τύχη των αγνοουμένων. Δεν γνωρίζουμε για την ώρα, γιατί βρίσκονταν οδηγοί μέσα στα αμπάρια του πλοίου» είπε και συνέχισε:

«Εμείς σαν εταιρεία εφαρμόζουμε τον κανονισμό που λέει ότι απαγορεύεται μέσα στα γκαράζ να παραμένουν οδηγοί. Οι επιβάτες δεν ήταν υπεράριθμοι. Θα μπορούσαν να μπουν οι διπλάσιοι σε σχέση με αυτούς που μπήκαν. Όσον αφορά στα γκαράζ, η πληρότητα ήταν μεγαλύτερη, υπήρχαν πολλά φορτηγά αλλά υπήρχε ακόμα κενός χώρος.»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA