Νέο άγριο κράξιμο από δημότες στη Βάκα που μας λέει ότι θα κάνει ασφαλτοστρώσεις χιλιάδων ευρώ μέσω «άγνωστου» εργολάβου - «Ελάτε να ζητήσετε ψήφο και θα δείτε τι θα αρπάξετε...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέο άγριο κράξιμο από δημότες στη Βάκα που μας λέει ότι θα κάνει ασφαλτοστρώσεις χιλιάδων ευρώ μέσω «άγνωστου» εργολάβου - «Ελάτε να ζητήσετε ψήφο και θα δείτε τι θα αρπάξετε...» (ΦΩΤΟ)

Ένα ακόμη άγριο κράξιμο «έφαγε» η Έλενα Βάκα από δημότες τους οποίους εξαπάτησε προεκλογικά με κούφιες προεκλογικές υποσχέσεις με μόνο σκοπό της να καθίσει στη καρέκλα της Δημάρχου τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, τα οποία φυσικά αποδείχτηκαν φούμαρα...

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες, η Έλενα Βάκα ανήρτησε στη σελίδα του Δήμου Χαλκίδεων στο facebook τα εξής:

«Έργο ασφαλτοστρώσεων οδών στο Βαθύ της Δ.Ε. Αυλίδας.

Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δ.Ε. Αυλίδας», από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και τον ανάδοχο του έργου.

Το ανωτέρω έργο, συμβατικού ποσού 129.582,96 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), αφορά στην αποκατάσταση οδών στην Κοινότητα Βαθέος της Δ.Ε. Αυλίδας, με στόχο την βελτίωση διέλευσης πεζών και οχημάτων, και συγκεκριμένα των οδών:

➢ Β. Βισβίνη
➢ Μάντη Κάλχα
➢ Μενελάου
➢ Κύπρου
➢ Μητροπολίτη Συνεσίου
➢ Πινούς Λειβαδίτη

Η αποπεράτωση του έργου αναμένεται εντός τεσσάρων (4) μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης».

Το άγριο κράξιμο που ακολούθησε από δημότες που σχολίασαν αρκετοί εξ΄αυτών τα εξής, στην συγκεκριμένη ανάρτηση της Βάκα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA