«Ψυχάκιας ο 42χρονος» που σκότωσε την πρώην σύντροφο του σε ουζερί και αυτοκτόνησε αργότερα - Του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Ψυχάκιας ο 42χρονος» που σκότωσε την πρώην σύντροφο του σε ουζερί και αυτοκτόνησε αργότερα - Του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα (ΦΩΤΟ)

Απίστευτες καταστάσεις φαίνεται πως βίωνε από τον πρώην σύντροφό της, Λεοντή Βορριά, η δολοφονημένη Βίκυ Μπαζούκη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατέληξε τα ξημερώματα μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε...

Η δολοφονία της έγινε το βράδυ της Τετάρτης (02-03-2022) μπροστά στα μάτια της 20χρονης κόρης της και μέσα στο μαγαζί που διατηρούσε στη συμπρωτεύουσα.

Ο 42χρονος, ο οποίος ήταν πυγμάχος και διατηρούσε σχολή πολεμικών τεχνών εισέβαλε στο ουζερί στην οδό Παπάφη που διατηρούσε η 41χρονη πρώην σύντροφος του και την πυροβόλησε, τραυματίζοντας την σοβαρά στην κοιλιά. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε και η 20χρονη κόρη του θύματος.

Σε κατάσταση σοκ φαίνεται πως είναι η κόρη της 41χρονης, αφού και βρέθηκε μπροστά στο τραγικό σκηνικό του πυροβολισμού, και τραυματίστηκε, αλλά επιπλέον τώρα έχει να διαχειριστεί και τον θάνατο της ίδιας της μητέρας.

Οι αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας της 41χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έχουν συμβεί. Οι πελάτες που ήταν βρίσκονταν εντός του καταστήματος προσπαθούσαν έντρομοι να σωθούν, ενώ οι δύο κόρες της άτυχης γυναίκας που ήταν παρούσες, ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αυτόχειρας δολοφόνος φέρεται να είχε κρυμμένη την κοντόκανη καραμπίνα, εφόσον πυροβόλησε τη Βίκυ στην κοιλιακή χώρα στη συνέχει έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

«Την ενοχλούσε συνεχώς»

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης φίλοι της άτυχης 41χρονης περιγράφουν τις δραματικές στιγμές που περνούσε η γυναίκα, οι οποίες και την ανάγκασαν να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί τρόμο είναι ότι ο αυτόχειρας δολοφόνος είχε δημιουργήσει και στο παρελθόν άλλα επεισόδια στο μαγαζί που ήταν στην ιδιοκτησία της γυναίκας. Φαίνεται ότι η γυναίκα τον φοβόταν πολύ.

Ο 42χρονος:

Η 41χρονη:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA