Αίτηση αποφυλάκισης με το «καλημέρα» καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου - Αστυνομικός έχει οριστεί από τον Εισαγγελέα να της ανάβει τα τσιγάρα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αίτηση αποφυλάκισης με το «καλημέρα» καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου - Αστυνομικός έχει οριστεί από τον Εισαγγελέα να της ανάβει τα τσιγάρα

Πώς περνάει τον χρόνο της, μόνη στο ειδικό κελί των Φυλακών Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Μόλις πέρασε την πόρτα της φυλακής η 33χρονη ζήτησε να έχει τηλεόραση για να μαθαίνει τι λένε οι δημοσιογράφοι για την ίδια, να μπορεί να τηλεφωνεί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έξω από το κελί, έχει δικό της καρτοτηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιεί πολύ συχνά.

Όποτε θέλει να κάνει ένα τσιγάρο, το οποίο ανάβει το ένα μετά το άλλο, αυτό γίνεται παρουσία αστυνομικού που έχει οριστεί από τον Εισαγγελέα, ο οποίος της ανάβει τα τσιγάρα με αναπτήρα που κρατά ο ίδιος, καθώς για λόγους ασφαλείας δεν πρέπει να έχει στην κατοχή της αναπτήρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επίσης ζήτησε μια τηλεόραση, τηλεκάρτες για τις επικοινωνίες της και να μπορεί να καπνίζει. Είναι μόνη της στο κελί, ακριβώς απέναντι βρίσκεται καρτοτηλέφωνο που θα χρησιμοποιεί μόνο η ίδια, θα σιτίζεται μόνη της, θα προαυλίζεται μόνη της δύο φορές την ημέρα, όταν οι άλλες συγκρατούμενες της επιστρέφουν στα κελιά τους, ενώ θα βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις εναντίον της ή ενδεχόμενη πρόθεσή της να βλάψει τον εαυτό της.

Αίτηση αποφυλάκισης με το «καλημέρα»

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να κάνει μέσω του συνηγόρου της αίτημα αποφυλάκισης που θα ζητήσει την αντικατάσταστη της προσωρινή της κράτηση, σε κράτηση με περιοριστικούς όρους όπως με κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι. Αυτό που ζητά είναι να αφεθεί ελεύθερη όσο είναι σε εξέλιξη οι έρευνες.

«Η ίδια δηλώνει ότι δεν θα σταματήσει να φωνάζει για την αθωότητα της, να διατρανώνει τη φωνή της ότι αρνείται την εις βάρος της κατηγορίας, είναι ένα δικονομικό της δικαίωμα το οποίο έχει βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας», τονίζουν οι δικηγόροι της.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA