Δασκαλάκης & Πισπιρίγκου ήθελαν αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ από το νοσοκομείο για τον θάνατο της Μαλένας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δασκαλάκης & Πισπιρίγκου ήθελαν αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ από το νοσοκομείο για τον θάνατο της Μαλένας

H Μαλένα ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα, που πέθανε μυστηριωδώς το 2019...

Τότε τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης εξέφραζαν δημόσια τις ευχαριστίες τους, στους γιατρούς που όπως έλεγαν έκαναν τα πάντα για το παιδί τους. Όμως πίσω από τις κάμερες η Ρούλα Πισπιρίγκου τα έλεγε διαφορετικά από τον Μάνο Δασκαλάκη στην Πάτρα. Ενώ τότε στο STAR είχε πει πως οι γιατροί είχαν κάνει τα πάντα για τη Μαλένα, στην κατάθεσή της άφηνε αιχμές για τους γιατρούς και τόνιζε πως τις πιο κρίσιμες στιγμές, όταν διαπίστωσε πως η κόρη της, ήταν νεκρή, επικρατούσε ένα μπάχαλο. Η 33χρονη είχε πει πως δεν τους έβρισκε πουθενά και όταν με τα πολλά τους έβαλε στο δωμάτιο, δεν ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν για να επαναφέρουν το παιδί της.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Ontime» αναφέρουν, ότι το ζευγάρι μετά τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ετοιμαζόταν να καταθέσει και αγωγή και να διεκδικήσει αποζημίωση τόσο από το νοσοκομείο όσο και από τους γιατρούς για «ιατρικό λάθος».

Έτσι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε σε επαφή με δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Φέρεται να είχε συστηθεί με το επίθετο του συζύγου της και αφού ανέφερε το περιστατικό θανάτου της Μαλένας και ότι έχουν υποβάλει μήνυση, ζήτησε να κατατεθεί και αγωγή, με την οποία θα διεκδικούσε αποζημίωση.

Η «Ontime» σημειώνει στο δημοσίευμά της ότι το ποσό που σκέφτονταν να διεκδικήσουν ως οικογένεια ήταν 1.500.000 ευρώ. Μόλις όμως ο δικηγόρος μελέτησε τον φάκελο, αρνήθηκε να αναλάβει την υπόθεση, λέγοντας ότι και να κατατεθεί η αγωγή εκείνη θα απορριφθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο τοξικολόγος που εξέτασε τη Μαλένα μετά τον θάνατό της είχε μιλήσει στο «LIVE NEWS». Όπως αποκάλυψε είχαν ψάξει για την ουσία κεταμίνη στη Μαλένα και δεν είχε βρεθεί κάτι, κάτι το οποίο τονίζει πως είναι 100% επιβεβαιωμένο. «Οι εξετάσεις της Μαλένας ήταν καθαρές, δεν βρέθηκε απολύπτως τίποτα, καμία ουσία, ούτε φαρμακευτική, ούτε ναρκωτική, τίποτα, τίποτα» υποστήριξε.

Στη συνέχεια, είπε πως ο ίδιος βρήκε την κεταμίνη στη Τζωρτζίνα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τη Θεσσαλονίκη.

«Οι αναλύσεις είναι ίδιες. Δηλαδή το ίδιο εργαστήριο που βρήκε θετική τη Τζωρτζίνα στην κεταμίνη, βρήκε αρνητική τη Μαλένα, αλλά βέβαια σε διαφορετική στιγμή, το ένα ήταν το ’19, το άλλο το ’22 αλλά, τα μηχανήματα, η μέθοδος, όλα ήταν ακριβώς τα ίδια, δεν άλλαξε τίποτα», συμπληρώνει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA