Δικηγόροι Ρούλας Πισπιρίγκου: «Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά την διασωλήνωση της, έχει κενά η δικογραφία...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικηγόροι Ρούλας Πισπιρίγκου: «Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά την διασωλήνωση της, έχει κενά η δικογραφία...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κώστας Ζάρδας και Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσαν με σιγουριά, λίγες ώρες πριν την απολογία της 33χρονης στην Ανακρίτρια Αθηνών, ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα από γιατρούς και νοσηλευτές κατά την διασωλήνωση της και όχι από την μητέρα...

«Σαφέστατα όπως προκύπτει όχι μόνο από τα λεγόμενα της κατηγορουμένης αλλά και από στοιχεία ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα από γιατρούς και νοσηλευτές κατά την διασωλήνωση της και όχι από την μητέρα... Δεν υπήρχε κεταμίνη στη θεραπεία, όμως χορηγήθηκε κατά τη διασωλήνωση... Πρόκειται για ιατρικό λάθος... Να περιμένετε εκπλήξεις... Βλέπω μία δικογραφία η οποία έχει πάρα πολλά κενά και δεν θα είχε μεγάλες επιτυχίες να ευδοκιμήσει εάν θεωρώ δεν υπήρχε όλη αυτή η προκατάληψη που έχει δημιουργηθεί εκτός δικαστηρίων...», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζάρδας.

Η κεταμίνη είναι μία ουσία που δεν μπορεί να προμηθευτεί κάποιος γιατί δεν υπάρχει στο εμπόριο... Είναι έντονη η επιθυμία της μητέρας να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, τόνισε από την μεριά του ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA