ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων - Μεσσαπίων: Ευχαριστήριο από την Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων και Οικογένειας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων - Μεσσαπίων: Ευχαριστήριο από την Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων και Οικογένειας

Η Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων και Οικογένειας της ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων - Μεσσαπίων, Ηλιάνα Καραδόντα απέστειλε στο EviaZoom.gr το ακόλουθο ευχαριστήριο:
«Η ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων - Μεσσαπίων και ο Τομέας Γυναικείων Θεμάτων και Οικογένειας, πραγματοποίησαν Πασχαλινή Δράση κοινωνικού χαρακτήρα με την φροντίδα και την πολύτιμη βοήθεια του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σίμου Κεδίκογλου.
Η κοινωνία μας τις Άγιες ημέρες χρειάζεται πιο πολύ από κάθε άλλη φορά πράξεις αγάπης και συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο.
Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Κελαϊδίτη και τον επιχειρηματία κ. Θ. Αγγελάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία για την πραγματοποίηση της δράσης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων - Μεσσαπίων Μιχάλη Καλαβρή για την δική του προσφορά αλλά και την αμέριστη στήριξη του. Όλοι ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ επέδειξαν πως η αγάπη για τον συνάνθρωπο μπορεί να πετύχει πολλά !!! Η στήριξη σας μας δίνει δύναμη ώστε να συνεχίσουμε την προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA