Ένας χρόνος πέρασε από την δολοφονία του Καραϊβάζ και οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι - Στο «πουθενά» οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ένας χρόνος πέρασε από την δολοφονία του Καραϊβάζ και οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι - Στο «πουθενά» οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Ένας χρόνος πέρασε από την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο...

Ο 53χρονος δημοσιογράφος στις 9 Απριλίου 2021 έπεσε νεκρός από τα πυρά δύο ανδρών, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι και διέφυγαν.

Ωστόσο, το συμβόλαιο θανάτου του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ένα χρόνο μετά την άγρια δολοφονία του, παραμένει ανεξιχνίαστο. Τόσο οι ηθικοί αυτουργοί που έδωσαν την εντολή, όσο και οι πληρωμένοι εκτελεστές, παραμένουν άφαντοι, με τις έρευνες να είναι άκαρπες.

«Η πολιτεία οφείλει να διατηρήσει σε κύρια προτεραιότητα της την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στο πρόσωπο του Γιώργου Καραϊβάζ διασφαλίζοντας έτσι έμπρακτα τον σεβασμό της, στο ύψιστο δικαίωμα της Ελευθεροτυπίας» δήλωσε η σύζυγος του δολοφονηθέντα δημοσιογράφου.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε το μεσημέρι της 9ης Απριλίου του 2021 έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Ο δημοσιογράφος είχε μόλις επιστρέψει από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR στην Κηφισιά, όπου εργαζόταν, όταν οι δύο πληρωμένοι δολοφόνοι, εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου.

Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητο του δίπλα από ένα μικρό πάρκο, ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης είδε το δίκυκλο των εκτελεστών να τον πλησιάζει. Ο ένας από τους δύο άνδρες πυροβόλησε τον άτυχο δημοσιογράφο από κοντινή απόσταση πάνω από 10 φορές με όπλο που είχε σιγαστήρα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA