Κύπελλο Εύβοιας: Η στιγμή των πανηγυρισμών για την Αρτάκη που κέρδισε την Χαλκίδα στον τελικό - «Όπου γάμος, χαρά και ...ουίσκι η Βασίλω πρώτη» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύπελλο Εύβοιας: Η στιγμή των πανηγυρισμών για την Αρτάκη που κέρδισε την Χαλκίδα στον τελικό - «Όπου γάμος, χαρά και ...ουίσκι η Βασίλω πρώτη» (ΦΩΤΟ)

Με κούπα έσωσε την χρονιά, που δεν ήταν επιτυχημένη, η ομάδα της Αρτάκης...

Μετά τον υποβιβασμό της στα τοπικά πρωταθλήματα, η Αρτάκη, που είχε προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Εύβοιας, κατάφερε να κερδίσει την Χαλκίδα με 1-0 και «σήκωσε» την κούπα μέσα στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας.

«Όπου γάμος, χαρά και ...ουίσκι η Βασίλω πρώτη»

Εκτός από τον Αντιδήμαρχο Αρτάκης Μπάμπης Κώσταρος (σ.σ. έρχονται και εκλογές βλέπεις...) στο γήπεδο ήταν και η Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία έφτασε μέχρι το γήπεδο και στεκόταν δίπλα στους παίκτες ακόμα και την στιγμή που πανηγύριζαν για να την πιάσει ο φακός.

Οι πληροφορίες που λένε για την Βάκα ότι κατανάλωσε αλκοόλ πίνοντας ουίσκι και σαμπάνια, -λόγω της ημέρας μαζί με τους κυπελλούχους-,  όπως τα…έτσουζε ακόμη και κατά την διάρκεια του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου ...δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA