Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή επίσης σε Survivor, The Voice και House of Fame | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή επίσης σε Survivor, The Voice και House of Fame

Διακαής πόθος του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα που μέσα σε τρία χρόνια έχασε και τα τρία του παιδιά στην Πάτρα, φαίνεται πως ήταν η συμμετοχή σε ριάλιτι...

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η εκπομπή του ANT1 Το Πρωινό όπου αποκαλύφθηκε πως ο ίδιος δεν είχε δηλώσει συμμετοχή μόνο στο «X-Factor», αλλά και σε πλήθος άλλων ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή αποκάλυψε πως τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας και αφού είχε φύγει από τη ζωή η Μαλένα, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε συμμετοχή για το ριάλιτι «House of Fame».

Παράλληλα, η εκπομπή αποκάλυψε πως είχε δηλώσει συμμετοχή στο περσινό «The Voice» όμως δεν κατάφερε να περάσει από την πρώτη φάση.

Μετά το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας ο ίδιος φαίνεται να δήλωσε συμμετοχή και στο φετινό Survivor, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναρωτιέται: «Πέρυσι στο The Voice και φέτος στο Survivor. Μπράβο του! Έχει χάσει δυο παιδιά και η Τζωρτζίνα είναι με τετραπληγία. Και λέω εγώ, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται κι εσύ θέλεις να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA