Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης για το ενδεχόμενο «λουκέτο» της Τράπεζας Πειραιώς σε Κύμη και Ψαχνά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης για το ενδεχόμενο «λουκέτο» της Τράπεζας Πειραιώς σε Κύμη και Ψαχνά

Τα προβλήματα και την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Κύμης και των Ψαχνών το ενδεχόμενο κλείσιμο των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς έφερε στη βουλή με ερώτησή του ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης... 

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία απευθύνεται προς τον Υπουργό Οικονομικών, ζητώντας ενημέρωση σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης απέναντι στα σχέδια της διοίκησης της τράπεζας. Όπως αναφέρει, το κλείσιμο των καταστημάτων, εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες, θα αποτελέσει έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των κακών ειδήσεων, του ξηλώματος του οικονομικού ιστού, της ερήμωσης και της δημογραφικής αιμορραγίας της ελληνικής επαρχίας, ειδικά στην Εύβοια που τα τελευταία χρόνια δέχεται αλλεπάλληλα οικονομικά χτυπήματα. 

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία τονίζει ακόμα πως η απόφαση αυτή θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις δυσκολίες του τοπικού πληθυσμού εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, καθώς έρχεται σε μια χρονική στιγμή που οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Κύμης αντιμετωπίζουν ήδη πρόβλημα με το κλείσιμο του οδικού δικτύου Στόμιου - Πλατάνας.

Προσθέτει δε, πως είναι απαράδεκτο οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, που αδυνατούν αντικειμενικά να παρακολουθήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις και να χρησιμοποιήσουν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, να υποβάλλονται σε αναίτια ταλαιπωρία και σε όχι αμελητέα προσωπικά έξοδα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια απλή τραπεζική συναλλαγή, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.

Κλείνοντας, ο Μ. Χατζηγιαννάκης επισημαίνει ότι το ενδεχόμενο έχει προκαλέσει την έντονη και δικαιολογημένη αντίδραση των κατοίκων, των αιρετών και των φορέων των δύο περιοχών και ρωτά τον αρμόδιο υπουργό εάν σκοπεύει να πάρει κάποια μέτρα προκειμένου να αποτραπεί η εξέλιξη αυτή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA