Σκέτο αχούρι το Εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων - «Δίνω προθεσμία στην δήμαρχο μέχρι την Παρασκευή να βελτιώσει τις συνθήκες, το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι δημότες» - Δείτε τι δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ που έπαθε "πλάκα" με τα μαύρα χάλια που αντίκρισε (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκέτο αχούρι το Εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων - «Δίνω προθεσμία στην δήμαρχο μέχρι την Παρασκευή να βελτιώσει τις συνθήκες, το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι δημότες» - Δείτε τι δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ που έπαθε "πλάκα" με τα μαύρα χάλια που αντίκρισε (ΦΩΤΟ)

Το Εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (05-04-2022) ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.), Νίκος Τράκας,ο οποίος έπαθε "πλάκα" με τα μάυρα χάλια που αντίκρισε καθώς το Εργοτάξιο έχει μετατραπεί σε σκέτο αχούρι και έχει αφεθεί στη τύχη του από την δημοτική αρχή της Βάκα...

Θυμίζουμε πως εδώ και λίγους μήνες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.) έχει κατακεραυνώσει με αποκαλύψεις την Έλενα Βάκα, λέγοντας για την ίδια: "πως η Βάκα λειτουργεί ως τσιφλικάς", "ότι η Βάκα κάνει μεγάλη μπίζνα", "ότι η Βάκα βλέπει ως κτήμα της τον Δήμο Χαλκιδέων και τις υπηρεσίες του Δήμου", κ.α.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.), Νίκος Τράκας τόνισε μετά τα όσα αντίκρισε, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων, Στάθη Παπαργυρίου και τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων, Νίκο Κατσαμάγκο:

«Ακόμα στο 2022 είδα συνθήκες που θυμίζουν εποχές πριν 15-20 χρόνια... Νομίζω ότι η κ.δήμαρχος μιας και είπε ότι δεν ξέρουμε την Χαλκίδα να επισκεφθεί το εργοτάξιο της Χαλκίδας, δηλαδή το δικό της εργοτάξιο και να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες να διορθώσει την κατάσταση... Δίνω προθεσμία στην δήμαρχο μέχρι την Παρασκευή να έχει βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας και να εκδώσει ανακοίνωση τι ακριβώς θα διορθώσει στο εργοτάξιο του Δήμου της Χαλκίδας...Το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι δημότες...»

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κατακεραυνώνει την Βάκα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων: «Μεγάλη "μπίζνα" από την Δήμαρχο Χαλκιδέων, βλέπει ως "κτήμα" της τον Δήμο και τις υπηρεσίες...» - Ολόκληρη η ανακοίνωση (ΦΩΤΟ)

Την πήραν χαμπάρι έστω και αργά! Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων: «Η Δήμαρχος Χαλκιδέων λειτουργεί ως τσιφλικάς...» - Ολόκληρη η ανακοίνωση

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA