Εκτέλεση στη Βοιωτία μέρα μεσημέρι: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο εν ώρα του Πασχαλινού γλεντιού - Ήταν άνθρωπος της νύχτας και είχε εμπλακεί... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκτέλεση στη Βοιωτία μέρα μεσημέρι: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο εν ώρα του Πασχαλινού γλεντιού - Ήταν άνθρωπος της νύχτας και είχε εμπλακεί... (ΦΩΤΟ)

Μαφιόζικη επίθεση με θύμα τον 55χρονο γνωστό άνθρωπο της νύχτας Γιάννη Σκαφτούρο, ο οποίος έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του, σημειώθηκε την Δευτέρα του Πάσχα (25-04-2022), λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, στο χωριό Σκούρτα Βοιωτίας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα/ες, μέσα σε δευτερόλεπτα κατέβηκαν και μπήκαν στην αυλή του σπιτιού όπου «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο εν ώρα του Πασχαλινού γλεντιού, όπου βρισκόταν περίπου 10 άτομα, συγγενείς και φίλοι.

Επίσης από τα πυρά τραυματίστηκαν η 22χρονη κόρη του και ο 45χρονος συμπέθερος του. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία των Αττικής.

Τα άγνωστα άτομα επιβιβάστηκαν στη μοτοσικλέτα/ες και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αρχικά την υπόθεση είχε γίνει γνωστό ότι θα την διερευνήσει το Τμήμα Ασφάλειας Θήβας, ωστόσο άμεσα την υπόθεση ανέλαβε αποκλειστικά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, τα έμπειρα στελέχη της οποίας κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος, γνωστός και με το παρατσούκλι «Θείος Τζο», είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για πολλές «βαριές» υποθέσεις, μεταξύ αυτών και η απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου για την οποία είχε καταδικαστεί πρωτόδικα ως ηθικός αυτουργός σε πολυετή κάθειρξη αλλά αθωώθηκε στο Εφετείο, ενώ το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ήταν από τα «παλιά» μέλη στη γνωστή οργάνωση της λεγόμενης ελληνικής μαφίας «Greek Mafia», στην οποία φέρονταν να συμμετείχαν ενεργά από μπράβοι μέχρι αστυνομικοί ενώ είχε καταδικαστεί επίσης για συμμετοχή στο «κύκλωμα των μπράβων». Ήταν «δεξί χέρι» του Βασίλη Στεφανάκου και το 2018 ενώ ήταν στις Φυλακές Κορυδαλλού τον είχαν μαχαιρώσει Αλβανοί κρατούμενοι την ώρα που επέστρεφε από μεταγωγή του από τα δικαστήρια. Μετά από δύο χρόνια είχε αποφυλακιστεί.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA