Λουτρά Αιδηψού: Δελέασε γατάκι σε ταβέρνα με φαγητό και το κλώτσησε στη θάλασσα - Παραδόθηκε και συνελήφθη ο 30χρονος Αλβανός μετά από την δημόσια παρέμβαση του Θεοδωρικάκου - Ζητάει και τα «ρέστα» ο κολλητός του 30χρονου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λουτρά Αιδηψού: Δελέασε γατάκι σε ταβέρνα με φαγητό και το κλώτσησε στη θάλασσα - Παραδόθηκε και συνελήφθη ο 30χρονος Αλβανός μετά από την δημόσια παρέμβαση του Θεοδωρικάκου - Ζητάει και τα «ρέστα» ο κολλητός του 30χρονου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κύμα οργής αλλά και την παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκάλεσε η ενέργεια ενός 30χρονου Αλβανού την Πρωτομαγιά (01-05-2022) όπως αποτυπώνεται σε βίντεο που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου μέσω Instagram, ο οποίος δελεάζει ένα πεινασμένο γατάκι με ένα ψάρι, στη ταβέρνα «Στέλλα» στα Λουτρά Αιδηψού, και όταν εκείνο πλησιάζει αρκετά, το κλωτσάει στη θάλασσα…


Την ίδια ώρα, η παρέα του ακούγεται να γελάει, χωρίς κανείς να παίρνει θέση.

Ζητά και τα «ρέστα»: «Σιγά που το σκοτώσαμε...»

«Σιγά που σκοτώσαμε το γατί ρε μ@@@», λέει μεταξύ άλλων ένας φίλος του 30χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να τράβηξε εκείνος το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας.

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν ντρέπεστε ρε μ@@λ@κες. Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», είπε σε κάποια από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram. 

Όπως προαναφέραμε υπήρξε δημόσια παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου ο οποίος επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Κώστα Σκούμα και με τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλη Παπακώστα και στη συνέχεια ο 30χρονος Αλβανός αφού παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού συνελήφθη στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA