«Νέο Εξοικονομώ» από την EXALCO: Τι προσφέρει το Πρόγραμμα και τι καλύπτει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Νέο Εξοικονομώ» από την EXALCO: Τι προσφέρει το Πρόγραμμα και τι καλύπτει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η EXALCO Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής προφίλ αλουμινίου στην Ελλάδα, με έδρα τη Λάρισα, παράγει και εμπορεύεται καινοτόμα συστήματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αισθητικής, από το 1973, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές ανάγκες...

Το 2020 διακρίθηκε με δύο πολύ σημαντικές βραβεύσεις:

1. ως μία από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα σύμφωνα με το Fortune Greece και τα αποτελέσματα της ICAP

2. με το βραβείο ΕΒΕΑ για την εξαγωγική της δραστηριότητα

Επενδύοντας σταθερά στον άνθρωπο, τις νέες τεχνολογίες και σε αξίες που μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο, συνεχίζει να οραματίζεται το μέλλον. Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, προσφέρει με τα προϊόντα της σταθερότητα, ασφάλεια, οικονομία και αντοχή, με στόχο να αποτελεί πάντα σταθερή αξία στη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Πρόγραμμα «Νέο Εξοικονομώ» 

Το πρόγραμμα σας παρέχει κίνητρα προκειμένου να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του. 

Στις βασικές επιλέξιμες επεμβάσεις που καλύπτονται από το πρόγραμμα είναι:

1. Αντικατάσταση Κουφωμάτων

2. Τοποθέτηση σταθερών ή κινητών συστημάτων σκίασης

3. Λοιπές παρεμβάσεις εξοικονόμησης – αυτονόμησης, όπως τοποθέτηση φωτοβολταϊκών.

Γιατί να προτιμήσω συστήματα αλουμινίου EXALCO;

- Στην Exalco σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων αλουμινίου, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές και υψηλών προδιαγραφών αρχιτεκτονικές ιδέες και κατασκευές.

- Κατέχουμε ηγετική θέση στο χώρο της ελληνικής βιομηχανίας αλουμινίου και σας διαθέτουμε το πιο διευρυμένο και άρτια εκπαιδευμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, άμεσα υποστηριζόμενο από εξειδικευμένους μηχανικούς των εργοστασίων μας.

- Εξασφαλίζουμε για εσάς την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, εφαρμόζοντας τις 2 πιο σημαντικές πιστοποιήσεις: το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001:2015 και το Σύστημα Ελέγχου της Παραγωγής EN15088:2005.

- Όλες οι σειρές συστημάτων αλουμινίου που σας προσφέρουμε είναι δοκιμασμένες και πιστοποιημένες από διαπιστευμένα ινστιτούτα δοκιμών του εξωτερικού, σε ακραίες καιρικές συνθήκες κρύου, ζέστης, αέρα και πλημμύρας.

Για Εκδήλωση Ενδιαφέροντος κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA