Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας η Σοφία Νικολάου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας η Σοφία Νικολάου (ΦΩΤΟ)

Με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Εύβοιας συναντήθηκε η Σοφία Νικολάου κατά τη διάρκεια επίσκεψή της στα γραφεία της Υπηρεσίας στην Χαλκίδα...

Ο Περικλής Κουλκουβίνης, που πήρε προαγωγή στις τελευταίες Κρίσεις και έχει τεθεί πλέον Επικεφαλής όλης της Εύβοιας, μετά από την επιτυχημένη θητεία του στη θέση του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, υποδέχθηκε την Σοφία Νικολάου και είχαν μια εις βάθος συζήτηση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία στο νησί.

Μετά την συζήτηση με τον Περική Κουκλουβίνη, η Σοφία Νικολάου συνομίλησε και με εποχικούς και μόνιμους πυροσβέστες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην Υπηρεσία, αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι το έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας.

Μετά το τέλος των συναντήσεων της η Σοφία Νικολάου τόνισε:

«Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, και μετά από την τραγωδία που έζησε πέρυσι η Εύβοια, οφείλουμε όλοι μας να ακούσουμε τους ανθρώπους που δίνουν μάχη με τις φλόγες και που σώζουν ζωές και περιουσίες. Οι πυροσβέστες μου έθεσαν διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκα να μεταφέρω στην κεντρική διοίκηση τα θέματα που τους απασχολούν...»

Σημειώνεται ότι η Σοφία Νικολάου έχει επισκεφθεί και κατά το παρελθόν κλιμάκια του Πυροσβεστικού Σώματος στην Εύβοια, αναγνωρίζοντας πάντα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες, λόγω της ανάγκης για την ανανέωση του εξοπλισμού και των οχημάτων τους, αλλά κυρίως λόγω των δυσκολιών που προκαλεί στην δουλειά τους το οδικό δίκτυο του νησιού. 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA