Συνέδριο ΝΔ - Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν σε 12 μήνες από τώρα, έχουμε πρόγραμμα τετραετίας, σχέδιο οκταετίας και όραμα δεκαετίας» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Συνέδριο ΝΔ - Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν σε 12 μήνες από τώρα, έχουμε πρόγραμμα τετραετίας, σχέδιο οκταετίας και όραμα δεκαετίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σαφή στόχο της «αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας» στις εκλογές «που θα γίνουν σε 12 μήνες από τώρα», έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του, με την οποία ολοκληρώθηκε το 14ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος...


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων: 

«Τα ισχυρά κράτη είναι τα σταθερά κράτη, ως την τελική κάλπη η κάλπη που θα είναι ο βατήρας για τη νικηφόρα τελική ευθεία διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος το τιμόνι της χώρας να μένει μετέωρο». Πρόσθεσε δε ότι αυτό είναι μία «εθνική αναγκαιότητα σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς. Μακριά από κάθε έπαρση οφείλουμε να εξηγήσουμε τα πολλά που έγιναν. Η κυβέρνηση σηκώνει τα μανίκια και το κόμμα τη σημαία ενός πιο δυναμικού ανοίγματος στην κοινωνία. Δεν κοροϊδέψαμε τους πολίτες. Εκλεγήκαμε με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και το υλοποιούμε. Σημαντικές κατακτήσεις έγιναν στη διάρκεια της διακυβέρνησης της ΝΔ οι οποίες ούτε εύκολες, ούτε αυτονόητες ήταν, όπως αυτονόητοι δεν υπήρξαν οι χειρισμοί και τα πρόσωπα χάρις στα οποία σταθήκαμε όρθια...»

«Έχουμε πρόγραμμα τετραετίας, σχέδιο οκταετίας και όραμα δεκαετίας»

«Αυτό το ιστορικό κόμμα έχει πλούσιο παρελθόν, ελπιδοφόρο παρόν και λαμπρό μέλλον. Σήμερα είμαστε περήφανοι για τις εργασίες του συνεδρίου που ολοκληρώνεται. Η ορμή και το κουράγιο της παράταξης πηγάζουν από τον παλμό και δυναμισμό που δίνετε εσείς. Είμαι περήφανος για όλους σας, την ολοζώντανη βάση της παράταξης. Τα πολύπειρα στελέχη αλλά και τα νέα στελέχη. Σας θεωρώ πρεσβευτές της ΝΔ σε όλη τη χώρα. Ο κυβερνητισμός και ο παραγοντισμός καραδοκούν πάντα. Να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να μην υποτιμάμε τις επιτυχίες μας. Να προβάλλετε το κυβερνητικό έργο δίπλα στη σεμνότητα της παράταξής μας. Έχουμε πρόγραμμα τετραετίας, σχέδιο οκταετίας και όραμα δεκαετίας. Οι πολίτες είδαν στην πράξη ότι η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό τους με το εθνικό σχέδιο για την τιμή του ρεύματος. Το ίδιο και με την αύξηση του κατώτατου μισθού. Οι νέοι είδαν μια κυβέρνηση να αναγνωρίζει ότι οι μισθοί παραμένουν χαμηλοί. Είδαν οι πολίτες μια κυβέρνηση που κάνει επιτέλους κάτι για να αλλάξει αυτή την πραγματικότητα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Κάθε κύκλος που συμπληρώνεται ανοίγει έναν άλλο. Αυτή τη νέα δυναμική τροχιά της χώρας θέλω να τη χαράξουμε μαζί. Το 14ο συνέδριο επιτέλεσε το στόχο του. Μας ένωσε, μας όπλισε με ξεκάθαρες θέσεις για τον αγώνα μας. Στον οδικό χάρτη του επόμενου 12μηνου ο ρόλος σας θα είναι κρίσιμος. Θα εκλέξουμε σε λίγο τη νέα μας Πολιτική Επιτροπή και μαζί με όλα τα μέλη της ΝΔ θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι να πάμε την Ελλάδα μπροστά με οδηγό αυτές τις τέσσερις λέξεις: Δίπλα στον κάθε πολίτη». 

«Ο λαϊκισμός θα παίξει το τελευταίο του χαρτί»

«Θα πρόκειται για την πιο απεγνωσμένη επίθεσή του, θα είναι η πιο σκληρή και πιο χυδαία από ποτέ. Τορπιλίζοντας τη θέση της χώρας μέσα σε ένα ασταθές διεθνές περιβάλλον» είπε τονίζοντας πως «στις σημερινές συνθήκες ισχυρά κράτη είναι τα σταθερά κράτη. Δυστυχώς και στην πρόσφατη κρίση που απορρέει από την απροκάλυπτη εισβολής της Ρωσία στην Ουκρανία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει τις διαθέσεις του. Κοινωνικό σαμποτάζ. Επιστρατεύει αδίστακτα ψέματα. Κατασκευάζοντας μια εικόνα μιας δήθεν κατεστραμμένης Ελλάδος που μόνο ο αρχηγός της αντιπολίτευσης βλέπει, υποσχόμενος ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο θα ανακουφίσει έναν πολίτη ο οποίος δοκιμάζεται. Οι ανέξοδες υποσχέσεις γεννούν πλαστές προσδοκίες. Τα όμορφα λόγια όμορφα καίγονται. Δεν πρέπει ποτέ να το ξαναζήσουμε. Η χώρα γύρισε σελίδα. Όχι όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυξάνουμε γενναία τον κατώτατο μισθό, είναι ψίχουλα απαντάνε. Οργανώνουμε δωρεάν εμβολιασμούς. Δεν υπάρχουν τα εμβόλια λένε. Μειώνουμε τον ΕΝΦΙΑ για όλους. Βοηθάτε τους έχοντες και κατέχοντες απαντούν. Φέρνουμε Rafale και φρεγάτες. Ούτε γραβάτες, ούτε φρεγάτες η άλλη πλευρά. Εύκολο να λες όχι σε όλα και ναι στο τίποτα.

Επιδιώκουμε την αναμέτρηση και σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού με τους αντιπάλους μας. Σκεφτείτε την κυρία Χριστοδουλόπουλου στον Έβρο, τον κύριο Πολάκη στην πανδημία. Για σκεφτείτε τον κύριο Βαρουφάκη στην οικονομία, για σκεφτείτε το δίδυμο Κοτζιά - Καμμένου στα εθνικά μας θέματα. Γιατί αυτή θα είναι η σύγκριση στην επόμενη αναμέτρηση».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA