Χαλκίδα: 5χρονο παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά από γυμνά καλώδια κολώνας - Μηνύσεις και αγωγές στον έκθετο Δήμο Χαλκιδέων (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: 5χρονο παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά από γυμνά καλώδια κολώνας - Μηνύσεις και αγωγές στον έκθετο Δήμο Χαλκιδέων (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση και στη παιδική χαρά που βρίσκεται στη περιοχή Αλωνάκι, στη Χαλκίδα, όπου ο Δήμος την έχει αφήσει και αυτή στο έλεος του θεού εδώ και καιρό...

Ήταν την Παρασκευή (27-05-2022) όταν ένα αγόρι 5 ετών έπαιζε στη συγκεκριμένη χαρά όταν ξαφνικά ήρθε σε επαφή με γυμνά καλώδια κολώνας και υπέστη ηλεκτροπληξία.

«Εκείνη την ώρα προσπαθώ να τον ηρεμήσω. Του δίνω λίγο νερό, το παίρνω, το βουτάω μαζί με τον άλλο μου τον γιο και τον φέρνω στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα», περιγράφει στο STAR  η μητέρα του 5χρονου.

Οι γονείς το μετέφεραν άμεσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ευτυχώς αποφεύχθηκε η τραγωδία καθώς το παιδί δεν υπέστη κάτι σοβαρό και έλαβε εξιτήριο αργότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γονείς θα καταθέσουν μηνύσεις και αγωγές κατά του Δήμου Χαλκιδέων που έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις παιδικές χαρές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η συγκεκριμένη παιδική χαρά, όπως και άλλες, βρίσκονται σε τραγική κατάσταση εδώ και καιρό.

Το περιστατικό μετέδωσε και το STAR.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA