Εικόνες & Βίντεο από την εμπρηστική επίθεση σε «Real FM και Real News» - «Προσπαθούν να μας κλείσουν...», τόνισε ο Χατζηνικολάου - Επικοινωνία Μητσοτάκη και Τσίπρα με τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εικόνες & Βίντεο από την εμπρηστική επίθεση σε «Real FM και Real News» - «Προσπαθούν να μας κλείσουν...», τόνισε ο Χατζηνικολάου - Επικοινωνία Μητσοτάκη και Τσίπρα με τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη

Εκρηκτικό μηχανισμό με γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στις εγκαταστάσεις του δημοσιογραφικού ομίλου «Real Group» τα ξημερώματα της Τετάρτης (13-07-2022) προξενώντας σοβαρές ζημιές στο κτίριο...

Πρόκειται για το κτίριο στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι, που στεγάζει μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα το ραδιόφωνο Real FM και την εβδομαδιαία εφημερίδα Real News τα οποία διατηρεί ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δεν υπήρξε ευτυχώς κανένας τραυματισμός, παρότι υπήρχαν εργαζόμενοι εντός του κτιρίου. Οι πυροσβέστες κατέβασαν από το κλιμακοστάσιο μια ηχολήπτρια, η οποία διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

«Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram, ο επικεφαλής του δημοσιογραφικού ομίλου, Νίκος Χατζηνικολάου.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια, ενώ στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και της ΕΛ.ΑΣ.

Τη συμπαράστασή του, αλλά και την διαβεβαίωση ότι η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής του «Real Group», δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. Στην ίδια ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου επισημαίνεται ότι «κάθε απόπειρα τρομοκράτησης δημοσιογραφικών φωνών πέφτει στο κενό. Κάθε στοχοποίηση δημοσιογράφων είναι απολύτως καταδικαστέα».

Επικοινωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για να του εκφράσει την συμπαράστασή του για την εμπρηστική επίθεση. «Η εμπρηστική επίθεση στον Real FM, ακόμη μια επίθεση στην ελευθερία του Τύπου και της ενημέρωσης. Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να φέρει τους δράστες στη δικαιοσύνη» ανέφερε σε μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA