«Σασμός»: Το φινάλε σάρωσε σε τηλεθέαση αλλά δίχασε και εξόργισε τους περισσότερους - Η Καλλιόπη ή ο Κώστας «έφαγε» τον Άγγελο; (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Σασμός»: Το φινάλε σάρωσε σε τηλεθέαση αλλά δίχασε και εξόργισε τους περισσότερους - Η Καλλιόπη ή ο Κώστας «έφαγε» τον Άγγελο; (ΦΩΤΟ)

Το βράδυ της Τετάρτης (06-07-2022) ο «Σασμός» έριξε αυλαία για τον πρώτο του κύκλο...

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της τηλεθέασης, το 40% του κοινού είδε το μεγάλο φινάλε. Σχεδόν το διπλάσιο ποσοστό από αυτό που είδε τον τελικό του Survivor.Εδώ και ένα μήνα είχαν κυκλοφορήσει spoilers για το τελευταίο επεισόδιο, άλλωστε η σειρά είναι βασισμένη και σε βιβλίο. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει βέβαια στο σενάριο, κάποια όμως παραμένουν ίδια. Επιπλέον, κάποια spoilers είχαν κυκλοφορήσει και από τα γυρίσματα, τα social media, τα σάιτ και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι θεατές λοιπόν απογοητεύτηκαν που δεν συνέβη κάτι καινούριο πέρα από αυτά που ήδη γνώριζαν.

Για αρχή, η δολοφονία του Άγγελου είχε επιβεβαιωθεί και από τον Θανάση Πατριαρχέα, τον ηθοποιό που υποδύεται τον χαρακτήρα, σε ανάρτησή του στο Instagram. Έτσι το κοινό, δεν συγκλονίστηκε ιδιαίτερα με το νέο και εξοργίστηκε που δεν έδειξε το πραγματικό ζητούμενο, δηλαδή ποιος ήταν ο δολοφόνος.

Ο Άγγελος αφού έκανε μια επίσκεψη στην Καλλιόπη για να της αποκαλύψει ότι ξέρει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, φεύγει.

Από το ιατρείο του τηλεφωνεί αναζητώντας τον αστυνόμο αλλά δεν τον βρίσκει. Και είναι το τελευταίο του τηλεφώνημα πριν πεθάνει.

Η πόρτα ανοίγει, μπαίνει ένα γνώριμο πρόσωπο και ακούγεται να λέει «τι θες εσύ εδώ;».

Αυτά είναι και τα τελευταία του λόγια πριν πέσει νεκρός.

Το Twitter βούιξε με τις εξελίξεις και προβληματίζεται αν ο φονιάς είναι ο Κώστας, η Καλλιόπη ή και οι δύο μαζί:

Στη συνέχεια, η τελευταία σκηνή, με τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της σύλληψης του Μαθιού, είχε ήδη κυκλοφορήσει. Το spoiler ότι δεν θα γίνει «ο γάμος της χρονιάς», ήταν επίσης γνωστό. Οι φαν λοιπόν του Σασμού έμειναν να αναρωτιούνται πού πήγε το υπόλοιπο επεισόδιο.

 

Η πραγματική προσθήκη στο φινάλε ήταν ότι το όπλο που έριξε τις μπαλωθιές φάνηκε να πυροβολεί μόνο του στον αέρα. Είναι επομένως πιθανό να μην υπήρχε άλλος χαμός στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού.

Όσο όμως για τα επεισόδια της νέας σεζόν, οι πληροφορίες θέλουν να χάνονται αρκετοί βασικοί χαρακτήρες. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA