Χαλκίδα: Πληροφορίες για «θερμό επεισόδιο» Πνευματικού με αστυνομικούς - συνοδούς της Νικολάου - Η ανακοίνωση και του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας ότι η Νικολάου κυκλοφορεί με 6 αστυνομικούς (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Πληροφορίες για «θερμό επεισόδιο» Πνευματικού με αστυνομικούς - συνοδούς της Νικολάου - Η ανακοίνωση και του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας ότι η Νικολάου κυκλοφορεί με 6 αστυνομικούς (ΦΩΤΟ)

«Βούιξαν» τις τελευταίες μέρες οι πληροφορίες από αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ότι σημειώθηκε «θερμό επεισόδιο» στη Χαλκίδα ανάμεσα στον βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ, Σπύρο Πνευματικό και τους αστυνομικούς - συνοδούς της, στον αριθμό 6, της πρώην Γενικής Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στην Εύβοια, Σοφία Νικολάου...

Συγκεκριμένα, όπως λένε οι συγκεκριμένες πληροφορίες και τα αθηναϊκά δημοσιεύματα, το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε στο κέντρο της Χαλκίδας και έχει ως εξής: Η Σοφία Νικολάου βρισκόταν στη Χαλκίδα και το θέαμα της συνοδείας της από τους 6 αστυνομικούς προκάλεσε επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρο Πνευματικό.

Ο Σπύρος Πνευματικός παρατηρώντας την πολυμελή συνοδεία της Σοφίας Νικολάου έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο κι άρχισε να τους βγάζει φωτογραφίες. Ο βουλευτής όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί το κάνει αυτό, εκείνος έβγαλε τη βουλευτική του ταυτότητα και τους είπε: «Γι’ αυτό το κάνω, γιατί έτσι γουστάρω». Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς να τον ακολουθήσουν στο γραφείο και να του δώσουν τα στοιχεία τους. Οι αστυνομικοί υπάκουσαν και έκαναν στη συνέχεια αναφορά στο Αρχηγείο για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία που εστάλη στο EviaZoom.gr για την Σοφία Νικολάου που αφορά τους αστυνομικούς - συνοδούς της:

«Πρόκληση για την κοινωνία της Εύβοιας, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ να κάνει προεκλογική περιοδεία συνοδευόμενη από 6 αστυνομικούς και δύο αυτοκίνητα, όταν κάθε μέρα βλέπουμε κλοπές, διαρρήξεις και την εγκληματικότητα να προελαύνει στον νομό ανεξέλεγκτη και τα αστυνομικά τμήματα να παραμένουν υποστελεχωμένα.

Ως τι κυκλοφοράει η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Νικολάου με 6 αστυνομικούς; Το ερώτημα δεν το θέτει εύλογα μόνο κάθε Ευβοιώτης πολίτης, αλλά αποτέλεσε και το επίκεντρο ενός επεισοδίου στην πόλη της Χαλκίδας με τον βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ, κ. Πνευματικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχόταν προεκλογικά ασφάλεια στους πολίτες και τα χωριά μας, αυτό, όμως, που βλέπουμε είναι αστυνομικοί να περιοδεύουν μαζί με υποψήφια βουλευτή, αντί να προστατεύουν την Εύβοια. Η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως φαίνεται, πρέπει να ξεπληρώσει γραμμάτια στην πρ. Γενική Γραμματέα που μόλις σε δύο χρόνια κατέρριψε όλα τα ρεκόρ απευθείας αναθέσεων εκατομμυρίων σε εταιρείες “φαντάσματα”.

Κλείσαμε τρία χρόνια ανασφάλειας από τη ΝΔ, ανασφάλειας φυσικής, ανασφάλειας οικονομικής, ανασφάλειας από πυρκαγιές, από πλημμύρες, ανασφάλειας για το μέλλον της Εύβοιας.

Είναι καιρός να μπει τέλος στην πρόκληση και την ασυδοσία της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι καιρός μια ώρα αρχύτερα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξανά στην κυβέρνηση της χώρας για το καλό του τόπου μας, το καλό της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σοφία Νικολάου: «Έχω 2 αστυνομικούς φρουρά και όχι 6 όπως λένε οι συκοφάντες, δέχομαι απειλές σε βάρος της ζωής μου...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA