Ξυλοδαρμός και απειλές στο Νοσοκομείο Λαμίας: Σε ψυχίατρο μεταφέρθηκε ο αστυνομικός μετά από αίτημα της οικογένειας του - Ο 44χρονος χτύπησε δύο νοσηλεύτριες σε κατάσταση αμόκ - Ήταν συνοδός του πατέρα του που νοσηλευόταν | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξυλοδαρμός και απειλές στο Νοσοκομείο Λαμίας: Σε ψυχίατρο μεταφέρθηκε ο αστυνομικός μετά από αίτημα της οικογένειας του - Ο 44χρονος χτύπησε δύο νοσηλεύτριες σε κατάσταση αμόκ - Ήταν συνοδός του πατέρα του που νοσηλευόταν

Ψυχιατρική εξέταση ζήτησε η οικογένεια του αστυνομικού που προκάλεσε πανικό στο Νοσοκομείο Λαμίας...

Ο 44χρονος που είναι γιος ασθενούς που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική, για άγνωστο λόγο και ενώ βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο χτύπησε δύο νοσηλεύτριες και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου, βρίζοντας και απειλώντας. Ο αστυνομικός, που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής σύμφωνα με το enikos.gr ήταν εκτός υπηρεσίας και σε άδεια, ενώ καταγγέλεται ότι φώναζε με ύφος ότι είναι αστυνομικός και ότι θα τους σκοτώσει όλους.

Ο 44χρονος συνόδευε τον πατέρα του ο οποίος είναι ασθενής και νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Αφού χτύπησε τις δύο νοσηλεύτριες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βγήκε στο μπαλκόνι σε κατάσταση αμόκ, έβριζε τους πολιτικούς και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο νοσοκομείο και θα κάψει ολόκληρη τη Λαμία.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στον χώρο και με πολύ δύσκολα, οι συνάδελφοί του αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Την ίδια ώρα οι νοσηλεύτριες μεταφέρθηκαν στα επείγοντα για εκτίμηση της κατάστασής τους, ενώ σε βάρος του αστυνομικού κατατέθηκαν μηνύσεις.

Ο αστυνομικός – συνοδός έχει συλληφθεί με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει μεταφερθεί σε ψυχίατρο των Αθηνών για εξέταση μετά από αίτημα της οικογένειας του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA