Κορινθία: Τα ίδια σκυλιά που δάγκωσαν με μανία τον 52χρονο Χαλκιδέο και τα μικρά παιδιά παραμένουν ακόμα στην περιοχή - Επιτέθηκαν και σε τηλεοπτικό συνεργείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κορινθία: Τα ίδια σκυλιά που δάγκωσαν με μανία τον 52χρονο Χαλκιδέο και τα μικρά παιδιά παραμένουν ακόμα στην περιοχή - Επιτέθηκαν και σε τηλεοπτικό συνεργείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 52χρονος Χαλκιδέος Σταμάτης Καπετάνιος μαζί με την οικογένεια του ταξίδεψαν από την Βρετανία όπου ζουν μόνιμα, στην Κορινθία για διακοπές οι οποίες κατέληξαν σε απόλυτο εφιάλτη...

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση από αγέλη σκύλων στον 52χρονο και τα τρία παιδιά, στον 9χρονο γιο του Danny και τα δύο ανίψια του, Roxy και Teddy, 11 και 9 ετών αντίστοιχα.

Ο 52χρονος έκανε λόγο για δολοφονική επίθεση και τόνισε πως είναι τυχεροί αυτός και τα παιδιά του που ζούνε. Οι εικόνες από τα τραύματα που δέχτηκε ειδικά ο ίδιος είναι σοκαριστικές.

Την είδηση αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Λίγα μέτρα πριν φτάσουν στον προορισμό τους δέχτηκαν λυσσαλέα επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων που όρμησαν να τους κατασπαράξουν. Αρχικά τα σκυλιά επιτέθηκαν στα παιδιά και ο Σταμάτης Καπετάνιος όρμησε πάνω τους για να τα διώξει και να προστατεύσει τα παιδιά. Ο 52χρονος δέχτηκε αμέτρητες δαγκωνιές με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο όπου του έγιναν 100 ράμματα.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι 15 μέρες μετά την άγρια επίθεση, τα ίδια σκυλιά βρίσκονταν στο ίδιο σημείο που έγινε η άγρια επίθεση και επιτέθηκαν μάλιστα στο τηλεοπτικό συνεργείο της τηλεόρασης του ALPHA που βρέθηκε εκεί για να κάνει ρεπορτάζ μόλις τους αντιλήφθηκαν.

Ο δημοσιογράφος του ALPHA που τράβηξε βίντεο τα συγκεκριμένα σκυλιά ρώτησε τον 52χρονο αν είναι τα ίδια σκυλιά που τους έστειλαν στο νοσοκομείο και η απάντηση του ήταν καταφατική. Στη συνέχεια η Βρετανίδα σύζυγος του 52χρονου Χαλκιδέου ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στη κάμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA