Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της 32χρονης ηθοποιού Charlbi Dean Kriek - Η τελευταία ταινία που πρωταγωνίστησε γυρίστηκε στη Χιλιαδού Εύβοιας και θα προβληθεί τον Οκτώβριο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της 32χρονης ηθοποιού Charlbi Dean Kriek - Η τελευταία ταινία που πρωταγωνίστησε γυρίστηκε στη Χιλιαδού Εύβοιας και θα προβληθεί τον Οκτώβριο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στα πρώτα θέματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης παραμένει ο αιφνίδιος θάνατος της 32χρονης Νοτιοαφρικανής ηθοποιού και μοντέλου Charlbi Dean Kriek (Τσάρλμπι Ντιν) στη Νέα Υόρκη...

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της παραμένουν άγνωστα μέχρι σήμερα σύμφωνα με τον μάνατζερ της.

Ο τελευταίος μεγάλος της ρόλος ήταν στην ταινία «Triangle of Sadness», μία σατιρική κωμωδία του Ruben Östlund που εντυπωσίασε στο φεστιβάλ των Καννών και η ίδια κέρδισε το βραβείο του Χρυσού Φοίνικα.

Μάλιστα η συγκεκριμένη ταινία που πρωταγωνίστησε η 32χρονη έχει γυριστεί στη Χιλιαδού Εύβοιας. Υποδύθηκε το μοντέλο Yaya και η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 7 Οκτωβρίου 2022 και στις βρετανικές αίθουσες στις 28 Οκτωβρίου 2022.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA