Άγριο ξύλο και τραυματίες: Έκτροπα πάλι σε συναυλία του τράπερ Snik (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγριο ξύλο και τραυματίες: Έκτροπα πάλι σε συναυλία του τράπερ Snik (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μπουκάλια, καρέκλες, μπουνιές και κλωτσιές - Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν για μια ακόμη φορά σε συναυλία του τράπερ Snik, αυτήν τη φορά στην Κατερίνη...

Υπήρξαν 6 τραυματίες μεταξύ αυτών και μια ανήλικη που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο.

Σε δευτερόλεπτα το κλαμπ στην Κατερίνη μετατρέπεται σε αρένα. Ο Snik πρωταγωνιστής ξανά στο σίκουελ των βραβείων MAD όταν διέλυσε την εκδήλωση παίζοντας άγριο ξύλο με τον έτερο τράπερ Light.

Ο τράπερ Snik κατέβηκε από την σκηνή και κυνήγησε τους θεατές γύρω από το μπαρ. Το ξύλο πέφτει σύννεφο με τις αντιμαχόμενες πλευρές χωρισμένες σε δύο στρατόπεδα να μοιράζουν μπουνιές και κλωτσιές και να εκτοξεύουν καρέκλες, ποτήρια και μπουκάλια.

Στο κλαμπ επικρατεί πανδαιμόνιο με τους θεατές να ποδοπατιούνται στην πόρτα για να γλιτώσουν.

Ένα video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού καταγράφει τα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει ο καυγάς. Όπως μπορείτε να δείτε, o «YT» που είναι μαζί με τον Snik ανοίγει μία σαμπάνια και αρχίζει να βρέχει τον κόσμο που ήταν μπροστά, κάτι που έκανε και κάποιος άλλος από το κοινό προς τον ράπερ.

Από τη σκηνή του κάνουν νόημα να σταματήσει, όμως ένας άλλος που βρίσκεται εκεί, αρπάζει ένα μπουκαλάκι με αντισηπτικό και το πετάει προς τον κόσμο. Η συνέχεια, μετά είναι γνωστή από χθες. Κατέβηκε κάτω, άρχισε ο καυγάς και το νυχτερινό μαγαζί θύμισε πεδίο μάχης...

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA