Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Κύριε Πρωθυπουργέ του παρακράτους στις εκλογές το δίλλημα θα είναι εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης δίχως τέλος;» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Κύριε Πρωθυπουργέ του παρακράτους στις εκλογές το δίλλημα θα είναι εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης δίχως τέλος;»

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr:

Την ήττα της κυβέρνησης και του καθεστώτος Μητσοτάκη προεξόφλησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα έδωσε απαντήσεις στα πολιτικά διλήμματα που επιχείρησε να θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την συνέντευξή του στην ΔΕΗ. Όπως ήταν αναμενόμενο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε εκτενώς στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Κύριε πρωθυπουργέ των υποκλοπών και του παρακράτους, αφού σας αρέσει τόσο πολύ να μας ακούτε και για αυτό παγιδέψατε το κινητό τηλέφωνο του Χρήστου του Σπίρτζη, ακούστε λοιπόν καλά και τη φωνή που σήμερα βγαίνει από εμάς εδώ αλλά και από χιλιάδες δημοκρατικούς πολίτες από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα: Τελειώσατε!».

Ο Αλέξης Τσίπρας αντέστρεψε το δίλημμα που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Θεσσαλονίκη τονίζοντας ότι πραγματικό ζήτημα των εκλογών είναι:

«Εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης δίχως τέλος. Κυβέρνηση και… κυβερνήτης στην υπηρεσία των συμφερόντων ή δημοκρατική κυβέρνηση και δημοκρατικός πρωθυπουργός στην υπηρεσία του λαού και του δημόσιου συμφέροντος». Τόνισε πως «αυτό θα είναι το δίλλημα όποτε και αν στηθούν οι κάλπες» σημειώνοντας ότι ο Κ.Μητσοτάκης «το γνωρίζει ότι η απάντηση του ελληνικού λαού θα είναι συντριπτική».

Μάλιστα σχολίασε την φράση «τερατογέννεση» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός προκειμένου να περιγράψει μια κυβέρνηση των δημοκρατικών δυνάμεων σημειώνοντας: «Τέρατα είναι αυτά που γέννησε και εξέθρεψε ο κ. Μητσοτάκης».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «έναν πανικόβλητο πρωθυπουργό στην τελευταία του παρουσία σε ΔΕΘ, να καταφεύγει στο τελευταίο σκαλοπάτι της απελπισίας. Στο σκαλοπάτι του διχασμού και της εθνικής καπηλείας. Προσπάθησε με πολύ κόπο και πολύ ιδρώτα στο μέτωπό του να ταυτίσει το στενό προσωπικό και κομματικό συμφέρον μα το εθνικό συμφέρον. Τη προσωπική πολιτική του επιβίωση, την προσωπική του τύχη με την τύχη της χώρας και έφτασε στο σημείο να ανακηρύξει τον εαυτό του όχι σε πρωθυπουργό, αλλά σε κυβερνήτη», πρόσθεσε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA