Εποχή Μίτσελ ξανά στον Ολυμπιακό - Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε τον Ισπανό προπονητή (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εποχή Μίτσελ ξανά στον Ολυμπιακό - Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε τον Ισπανό προπονητή (ΦΩΤΟ)

Ο Μίτσελ είναι και επίσημα από σήμερα Τετάρτη (21-09-2022) προπονητής του Ολυμπιακού...

Στην παρουσίαση μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο 59χρονος ισπανός δήλωσε ευτυχισμένος για τη δεύτερη θητεία του στους ερυθρόλευκους, χωρίς να αφήσει μάλιστα στιγμή ανεκμετάλλευτη καθώς έκανε νωρίτερα την πρώτη του προπόνηση.

Πέρασαν 7 χρόνια και ήταν σαν να μη πέρασε μία μέρα. Ο Μίτσελ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη να τον παρουσιάζει.

«Με τον Μίτσελ ζήσαμε ωραίες στιγμές, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαι και πιο αισιόδοξος τώρα με έναν άνθρωπο που του έχω εμπιστοσύνη και θα δούμε πολύ καλύτερες μέρες», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πανέτοιμος για τη δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι εμφανίστηκε ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος αναφέρθηκε σε σημεία «κλειδιά» της δουλειάς του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για τη δυνατή ομάδα που έχει δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό, με τον Ζοσέ Ανιγκό στο ρόλο του διευθυντή ποδοσφαίρου, δίπλα στους Κριστιάν Καρεμπέ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μίτσελ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA