Για αποτέφρωση στη Ριτσώνα η Μάρθα Καραγιάννη που δεν ήθελε να ταφεί - Τι γράφει το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε και η διαθήκη... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Για αποτέφρωση στη Ριτσώνα η Μάρθα Καραγιάννη που δεν ήθελε να ταφεί - Τι γράφει το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε και η διαθήκη... (ΦΩΤΟ)

Η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία πέθανε την Κυριακή (18-09-2022), και η επιθυμία της ήταν αντί να ταφεί να αποτεφρωθεί, κάτι το οποίο είχε γράψει σε ένα σημείωμα αναλυτικά και το είχε αφήσει στον φίλο της Δημήτρη Σούρα και τη φίλη της Ντόρα Ντούμα...

«Εγώ η Μάρθα Καραγιάννη του Χαριλάου και της Δόμνας επιθυμώ όταν φύγω από αυτό τον κόσμο αντί να ταφώ, να καώ..» έγραφε χαρακτηριστικά στο σημείωμα η Μάρθα Καραγιάννη.

Αρχικά οι αρμόδιες αρχές είχαν ενστάσεις για την διαδικασία της αποτέφρωσης καθώς το ιδιόχειρο σημείωμα θα έπρεπε να συνοδεύεται και από υπεύθυνη δήλωση συγγενούς πρώτου ή δευτέρου βαθμού, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε.

Τελικά όμως, όπως γνωστοποίησε ο Δημήτρης Σούρας, η Μάρθα Καραγιάννη θα αποτεφρωθεί όπως επιθυμούσε καθώς βρέθηκε λύση στο πρόβλημα.

Έτσι, συνάδελφοι οι φίλοι και οι συγγενείς της θα της πουν το τελευταίο αντίο την Πέμπτη (22-09-2022) Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και στη συνέχεια θα γίνει η αποτέφρωσή της στη Ριτσώνα.

Αυτό που απομένει πια είναι το άνοιγμα της διαθήκης για την οποία επικρατεί μυστήριο. Οι πληροφορίες, όμως, λένε πως υπάρχει και θα ανοιχτεί την ενδεδειγμένη περίοδο.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA