«Γιορτή Σαρδέλας» στη Χαλκίδα - Τι λέει στο EviaZoom.gr ο Πρόεδρος Καταστηματαρχών Εστίασης Εύβοιας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Γιορτή Σαρδέλας» στη Χαλκίδα - Τι λέει στο EviaZoom.gr ο Πρόεδρος Καταστηματαρχών Εστίασης Εύβοιας

Με ανακοίνωση του προς το EviaZoom.gr ο Πρόεδρος Καταστηματαρχών Εστίασης Εύβοιας, Βασίλης Ευθυμίου τονίζει τα εξής:

«Το Σωματείο Καταστηματαρχών Εστίασης-Αναψυχής-Ψυχαγωγίας Ευβοίας ‘’ο Ξένιος Ζευς’’, σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα, Φεστιβάλ "Γιορτή Σαρδέλας"

Την πρωτοβουλία αναπτύσσουν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ), με την συμμετοχή και την υποστήριξη Φορέων του νομού μας.

Η όλη εκδήλωση έχει στόχο την προώθηση του τοπικού μας γαστρονομικού πολιτισμού, μέσα από την ανάδειξη της υπεροχής της ευβοϊκής σαρδέλας ως μιας εξαιρετικά γευστικής και ωφέλιμης διατροφικής επιλογής.

Το Σωματείο Καταστηματαρχών Εστίασης-Αναψυχής-Ψυχαγωγίας Ευβοίας ‘’ο Ξένιος Ζευς’’, αρωγός στην προσπάθεια αυτή σας καλεί να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό γαστρονομίας - με κύριο υλικό τη σαρδέλα - που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Οι 3 πρώτοι νικητές, που θα προκύψουν μετά από αξιολόγηση κριτικής επιτροπής που θα αποτελούν γνωστοί Σεφ, θα κερδίσουν από ένα ταξίδι. Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετέχει όποιο από τα μέλη του Σωματείου μας επιθυμεί (ο ίδιος ή ο Σεφ του καταστήματος) δηλώνοντας συμμετοχή στο 6937759163 (κα Μαρία Στράντζαλη).

Επισημαίνουμε ότι για τις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων. (αυστηρά 10)».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA