Μαφιόζικη εκτέλεση στα Πετράλωνα - Άγνωστοι «γάζωσαν» νεαρό Ασιάτη με 15 σφαίρες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Πετράλωνα - Άγνωστοι «γάζωσαν» νεαρό Ασιάτη με 15 σφαίρες (ΦΩΤΟ)

Το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (04-09-2022) στα Πετράλωνα Αττικής στη συμβολή των οδών Αλκμήνης και Αγαθαδαίμονος...

Άγνωστοι πλησίασαν έναν νεαρό Ασιάτη, που ήταν πεζός και τον «γάζωσαν» με 15 σφαίρες. Ο νεαρός έπεσε νεκρός στην άσφαλτο. Οι γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς είδαν δύο άτομα να απομακρύνονται τρέχοντας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έσπευσαν αργότερα στο σημείο διαπίστωσαν ότι το θύμα, έφερε και έναν πυροβολισμό στο κεφάλι που του είχε παραμορφώσει το πρόσωπο. Δίπλα του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και χρήματα που πλησίαζαν τις 5.000 ευρώ.

Στο σημείο της άγριας δολοφονίας βρέθηκαν 15 κάλυκες. Κάποιες από τις σφαίρες βρήκαν ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένα στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου για τον νεαρό Ασιάτη. Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο η δολοφονία του νεαρού αλλοδαπού στα Πετράλωνα, να σχετίζεται με άλλη ένοπλη επίθεση στη πλατεία Βάθη για υπόθεση ναρκωτικών.

Περιμένουν όμως τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της αστυνομίας για να ταυτοποιήσουν το θύμα και στη συνέχεια να πουν με σιγουριά, αν οι δύο υποθέσεις έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους. Επίσης ψάχνουν να βρουν με ποιους είχε διαφορές στο παρελθόν ο νεαρός Ασιάτης.

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ από το σημείο της δολοφονίας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA