Παρακολούθηση Πιτσιόρλα επί ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παρακολούθηση Πιτσιόρλα επί ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ (ΦΩΤΟ)

Μήνυση κατά του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ...

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα (19-09-2022) τονίζει:

«Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, διά του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου».

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα ο Στέργιος Πιτσιόρλας είχε εμφανιστεί εξοργισμένος μετά τη «βόμβα» του Γ. Ρουμπάτη στην Εξεταστική ότι παρακολουθείτο από την ΕΥΠ.

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για τη δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθησή μου και, χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη, προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης. Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες για αυτήν την απίστευτη ιστορία», είχε τονίσει σε γραπτή δήλωσή του ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA