Rapid tests σε Χαλκίδα, Λουτρά Αιδηψού, Θήβα και Λιβαδειά την Τετάρτη (7/9): Πόσα άτομα βγήκαν θετικά στον κορονοϊό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Rapid tests σε Χαλκίδα, Λουτρά Αιδηψού, Θήβα και Λιβαδειά την Τετάρτη (7/9): Πόσα άτομα βγήκαν θετικά στον κορονοϊό

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους ελέγχους όπως έγινε και την Τετάρτη (07-09-2022) όπου διενήργησαν rapid tests σε Χαλκίδα, Λουτρά Αιδηψού, Θήβα, Λιβαδειά, κ.α. ...

Δείτε τι έδειξαν τα αποτελέσματα:

Στη Χαλκίδα:

Προσήλθαν στο 5ο δημοτικό σχολείο για να κάνουν rapid test 58 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 7 άτομα. Πρόκειται για 4 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 51 έτη.

Στα Λουτρά Αιδηψού:

Προσήλθαν για να κάνουν rapid test 8 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 2 άτομα. Πρόκειται για 1 άνδρα και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 71 έτη.

Στη Θήβα Βοιωτίας:

Προσήλθαν στο πνευματικό κέντρο για να κάνουν rapid test 55 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 19 άτομα. Πρόκειται για 9 άνδρες και 10 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 47 έτη.

Στη Λιβαδειά Βοιωτίας:

Προσήλθαν στο παλαιό δημαρχείο για να κάνουν rapid test 38 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 3 άτομα. Πρόκειται για 1 άνδρα και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 55 έτη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA