Στο Δρομοκαΐτειο ο πρώην παίκτης του Survivor που απειλούσε επί 8 ώρες να αυτοκτονήσει στις τουαλέτες - Τα έκανε «γυαλιά καρφιά» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο Δρομοκαΐτειο ο πρώην παίκτης του Survivor που απειλούσε επί 8 ώρες να αυτοκτονήσει στις τουαλέτες - Τα έκανε «γυαλιά καρφιά» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Αργιανίδης αργά το βράδυ της Τρίτης (20-09-2022) κλειδώθηκε στις τουαλέτες του κτιρίου των ΕΛΤΑ Κρυονερίου όπου εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας και απειλούσε επί 8 ώρες αυτοκτονήσει...

Το θρίλερ έληξε στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης με την επέμβαση των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και ο Πάνος Αργιανίδης μετά την κατάθεση του αποφασίστηκε να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο.

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα έκανε «γυαλιά καρφιά» τις τουαλέτες όσο ήταν κλειδωμένος εκεί.

Το χρονικό

Μάλιστα στελέχη της Πυροσβεστικής είχαν ανέβει με σκάλα από την εξωτερική πλευρά και προσπαθούσαν να του μιλήσουν με ντουντούκες.

Τελικά στις 10:00 το πρωί ο Πάνος Αργιανίδης βγήκε από τα ΕΛΤΑ και κατευθύνθηκε προς το ΑΤ Διονύσου.

Επί τόπου βρέθηκε η οικογένειά του, δύο διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ, η Άμεση Δράση και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

«Όση ώρα ο πατέρας του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να τον πείσει πως όλα θα πάνε καλά, εκείνος συνέχιζε να φωνάζει. Τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδελφός του κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συνεννοηθούν μαζί του και να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα στις τουαλέτες που παρέμενε κλειδωμένος χωρίς αποτέλεσμα για ώρες»

Μετά την κατάθεσή του, σε αστυνομικό τμήμα, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και πιο συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «LIVE NEWS», ο 40χρονος ισχυρίστηκε στους γιατρούς που τον εξέτασαν πως ο λόγος που τον οδήγησε στην έξαλλη κατάσταση για 12 και πλέον ώρες ήταν το στρες και η παρατεταμένη πίεση στη δουλειά.

«Συνομίλησε με τους γιατρούς και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πάσχει από ψυχική νόσο και εισήχθη σε τμήμα οξέων περιστατικών του Δρομοκαϊτείου. Σήμερα είναι καλά στην υγεία του, συνεργάζεται με τους γιατρούς και παίρνει την ενδεδειγμένη αγωγή για να γίνει καλά και να πάει σπίτι του», δήλωσε ο Μιχάλης Γιάννακος, Πρόεδρος εργαζομένων Δρομοκαΐτειου.

Η συμμετοχή του στο Survivor

Ο Πάνος Αργιανίδης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό με την συμμετοχή του το 2017 στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor που επανέκαμψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και του χάρισε την πρόσκαιρη, όπως φάνηκε, δημοσιότητα που τόσο επιζητούσε.

Στην παρουσίαση του είχε δηλώσει ότι σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ και παράλληλα ασχολούνταν με τον αθλητισμό. Στο Survivor, είχε αφήσει εποχή με τους συνεχόμενους τραυματισμούς του, αλλά και την περίφημη μπλούζα με τα αστέρια, ενώ δεν έλειπαν και οι τσακωμοί με τους υπόλοιπους παίκτες κυρίως με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο τον μισθοφόρο του παιχνιδιού.

Τελικά δεν τα κατάφερε να φθάσει στο τέλος του παιχνιδιού και στο μεγάλο έπαθλο, καθώς αποχώρησε.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA