Το σχόλιο του Σταμάτη Μαλέλη για την ομιλία Καραμανλή (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το σχόλιο του Σταμάτη Μαλέλη για την ομιλία Καραμανλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» το πρωί της Παρασκευής (02-09-2022) και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα των ημερών...

Ερωτώμενος αρχικά για το φλέγον ζήτημα των υποκλοπών δήλωσε πως πρέπει να δοθεί «άπλετο φως» στην υπόθεση αυτή και να μην μείνει η παραμικρή «σκιά» επάνω της.

«Η παρακολούθηση ενός πολιτικού αρχηγού είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν μπορούν να τη κρύψουν “κάτω από το χαλί”, πρέπει να ρίξουμε άπλετο φως, να μάθουμε γιατί τον παρακολουθούσαν, το αποτέλεσμα αυτής της παρακολούθησης και αυτό να γίνει φανερά και επίσημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την ομιλία του Κώστα Καραμανλή, είπε:

«Ο Καραμανλής δεν μίλησε για άλλα σοβαρά θέματα, όπως τη Novartis που ταλάνιζε το κόμμα του, για άλλα μεγάλα θέματα, ευρωπαϊκά, οικονομικά…χθες για να μιλήσει, είχε βάλει έναν στόχο, νομίζω ο στόχος του ήταν σαφής».

Επισήμανε πως πρέπει να ερμηνευθεί η κίνηση αυτή του πρώην πρωθυπουργού, γιατί ήταν μία κίνηση κατά του Μεγάρου Μαξίμου.

«Υπάρχει μία αποστασιοποίηση και πρέπει να δούμε γιατί έγινε αυτή την κρίσιμη στιγμή» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, εκτίμησε πως είναι απίθανο ο Κώστας Καραμανλής να θέλει να αμφισβητήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πως «πρέπει να δούμε εάν υπάρχει κάτι από το παρελθόν ή εάν υπάρχει κάτι που θέλει να πετύχει μελλοντικά με την ομιλία του αυτή».

Ο Σταμάτης Μαλέλης αναφερόμενος και στην δημοσκόπηση που παρουσίασε χθες το MEGA εξήγησε πως είναι πλέον ξεκάθαρο πως η Νέα Δημοκρατία είναι δύσκολο να επιτύχει αυτοδυναμία.

«Ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ δεν έβλεπε τελείως διαφορετικά την πολιτική της ΝΔ, τώρα ήρθε και μπήκε μία “κόκκινη γραμμή” σε αυτό. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει πολλά σήμερα, την επόμενη μέρα των εκλογών όμως θα σημαίνει πολλά» είπε χαρακτηριστικά.

Επιστρέφοντας στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή προσέθεσε πως ενδεχομένως ο ίδιος είτε να θέλησε να παίξει έναν ρόλο, ο οποίος θα φανεί μελλοντικά, είτε να επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

«Πάντως η παρέμβασή του δεν είναι χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο» συμπλήρωσε.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA