Χαλκίδα: Μυστήριο με εγκαταλελειμμένο μηχανάκι που τυλίχθηκε στις φλόγες στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Μυστήριο με εγκαταλελειμμένο μηχανάκι που τυλίχθηκε στις φλόγες στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

Παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα εγκαταλελειμμένο μηχανάκι περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα στη περιοχή πολυσύχναστη περιοχή της Παπαθανασίου στη Χαλκίδα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι της περιοχής που το είδαν να καίγεται ολοσχερώς στη μέση του δρόμου ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, ενώ στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Μυστήριο με τον άφαντο ιδιοκτήτη του δικύκλου

Στο σημείο όταν έφτασαν οι πυροσβέστες το μηχανάκι είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός, ενώ ο ιδιοκτήτης του δεν ήταν στο σημείο και παρέμεναν άγνωστα τα στοιχεία του και όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά, όπως να ήταν κλεμμένο.

Τελικά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μηχανάκι φέρεται να οδηγούσε ένας νεαρός όταν το δίκυκλο πήρε ξαφνικά φωτιά από άγνωστη αιτία και στη συνέχεια εκείνος το εγκατέλειψε για άγνωστο λόγο.

Παράλληλα σύμφωνα με κατάθεση που έγινε το πρωί το καμένο μηχανάκι φέρεται να είναι στο όνομα των γονιών του, ενώ για το περίεργο συμβάν δεν εκδόθηκε καμία επίσημη ανακοίνωση.

Τις έρευνες έχουν αναλάβει από κοινού η Πυροσβεστική Υπηρεσίας Χαλκίδας και η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Δείτε τις ΕΙΚΟΝΕΣ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA