Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε μέλος του που εμπλέκεται στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού με την 12χρονη - Επικοινωνούσε με την ανήλικη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε μέλος του που εμπλέκεται στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού με την 12χρονη - Επικοινωνούσε με την ανήλικη

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τονίζει πως μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ενημέρωση πως μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με την 12χρονη που έχει πέσει θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό, προχώρησε σε άμεση διαγραφή...

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το συγκεκριμένο μέλος είχε καταθέσει υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αλλά δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που εστάλη στο EviaZoom.gr αναφέρει τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι "αποκαλύψεων" και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του.

Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA