Κολωνός 53χρονος παιδοβιαστής: Οι φωτογραφίες του με αστυνομικούς και με τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος αλλά και οι μαρτυρίες κατοίκων: «Έτρωγε και έπινε με αστυνομικούς, η αστυνομία είναι ένοχη...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κολωνός 53χρονος παιδοβιαστής: Οι φωτογραφίες του με αστυνομικούς και με τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος αλλά και οι μαρτυρίες κατοίκων: «Έτρωγε και έπινε με αστυνομικούς, η αστυνομία είναι ένοχη...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ολιγωρία της αστυνομίας καταγγέλλουν γείτονες του 53χρονου Ηλία Μίχου ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για τον βιασμό και τη μαστροπεία κατά της 12χρονης στον Κολωνό...

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία γειτόνισσας στις κάμερες πως ο 53χρονος είχε ειδοποιηθεί «από διάφορους γνωστούς» εδώ και 15 ημέρες, κάνοντας λόγο για ενοχή και των αστυνομικών.

Τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η αστυνομία γιατί ήταν δίπλα και έτρωγαν και έπιναν καφέ όλοι μαζί; Η αστυνομία για μένα είναι ένοχη αυτή τη στιγμή. Ένα μήνα είχαν το κινητό της μικρής και δεν συνέλαβαν τον 53χρονο. Ειδοποιείται από τον έναν και από τον άλλο και από διάφορους γνωστούς εδώ και 15 ημέρες ότι τον ψάχνουν για κάτι. Δεν ήξερε γιατί τον ψάχνουν;..», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος είχε καλή σχέση με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Μάλιστα, όπως φαίνεται προμήθευε με απορρυπαντικά και χαρτικά το Τμήμα.

Παράλληλα όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παρακάτω, ο 53χρονος είχε καλές σχέσεις με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, σε βαθμό που έβγαζε φωτογραφία με τον -τότε- Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής που φέρεται να έχει τραβηχτεί το 2019:
Τι απαντά ο πρώην πλέον Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο δικηγόρος του, Διαμαντής Μπασαράς, την οποία μετέδωσαν αθηναϊκά site:

«Τις τελευταίες ώρες διακινείται φωτογραφία του εντολέως μου, τέως Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κολωνού, με τον 53χρονο, στον οποίο αποδίδονται βαρύτατες ποινικές κατηγορίες για βιασμό και άλλα σοβαρά εγκλήματα σε βάρος ανήλικης. Ο εντολέας μου ουδεμία προσωπική γνωριμία ή/και οποιουδήποτε άλλου είδους σχέση είχε/έχει με τον (φερόμενο) δράστη. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, που είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείτο στην περιοχή του Κολωνού, ουδέποτε είχε απασχολήσει το Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, το χρονικό διάστημα που ήταν Διοικητής ο εντολέας μου (4/2019 έως 9/2020), το οποίο (Α.Τ.), εξάλλου, δεν επιλαμβάνεται αδικημάτων όπως αυτά που αποδίδονται στον 53χρονο, τα οποία είναι αρμοδιότητας του Τμήματος Ασφαλείας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία λήφθηκε κατόπιν αιτήματος του 53χρονου – εξ όσων μπορεί να ενθυμείται ο εντολέας μου – εντός του 2019, επ’ ευκαιρία κάποιας εορτής ή εκδήλωσης, όταν ο 53χρονος βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, δηλαδή σε ανύποπτο χρόνο, πολύ πριν τα αποδιδόμενα σε αυτόν εγκλήματα.

Περαιτέρω, από πληθώρα φωτογραφιών που έχουν διαρρεύσει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποδεικνύεται ότι ο (φερόμενος) δράστης, επεδίωκε να απεικονίζεται σε φωτογραφίες με διάφορα, ως επί το πλείστον, δημόσια πρόσωπα, που προφανώς κανένα από αυτά δεν γνώριζε και δεν μπορούσε να μαντέψει οποιεσδήποτε τυχόν έκνομες, μάλιστα δε τέτοιας απαξίας, πράξεις του. Αυτονοήτως, εάν ο εντολέας μου γνώριζε οτιδήποτε σε σχέση με τη δραστηριότητα που αποδίδεται στον 53χρονο, όχι μόνον θα ηρνείτο την λήψη της συγκεκριμένης φωτογραφίας, αλλά θα έπραττε τα νόμιμα και θα ενημέρωνε την αρμόδια Υπηρεσία.

Επειδή ο εντολέας μου ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε έκνομη δραστηριότητα, θα υποβάλλει μηνύσεις και θα ασκήσει αγωγές κατά όλων όσοι διακινούν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, πόσω μάλλον συνοδευόμενη από ισχυρισμούς και διαδόσεις εν γνώσει ψευδών γεγονότων σε βάρος του. Άλλωστε, η ΕΛ.ΑΣ ήδη έχει εκδώσει σχετικό Δελτίο Τύπου, όπου γίνεται εκτενής αναφορά στην επίσκεψη της μητέρας του θύματος στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού και όχι στο Αστυνομικό Τμήμα, απ’ όπου και παρεπέμφθη στην αρμόδια Υπηρεσία της Γ.Α.Δ.Α. (επισυνάπτεται σύνδεσμος με το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.:

«http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=113388&Itemid=2900&l »

Εξηγήσεις από τον Θεοδωρικάκο ζητάει ο Σπίρτζης

Την ίδια ώρα, ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη KO ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης ζητάει εξηγήσεις από τον Τάκη Θεοδωρικάκο σχετικά με την σχέση του 53χρονου με τους αστυνομικούς και τον συγκεκριμένο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος.

Σε ανακοίνωσή του νωρίτερα (προτού ακόμα ανακοινωθούν τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων) ο Χρήστος Σπίρτζης σημείωσε ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για την σχέση του αξιωματικού με τον κατηγορούμενο αλλα και για την καταγγελία της μητέρας ότι δεν την δέχθηκαν στο Α. Τ. Κολωνού όταν πήγε να κάνει την καταγγελία την πρώτη ημέρα:

«Μαζί με τα ονόματα των δραστών που ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, περιμένουμε απάντηση για την καταγγελία της μητέρας πως την έδιωξαν από το ΑΤ Κολωνού. Η μητέρα της 12χρονης έχει αποκαλύψει από χθες ότι όταν πήγε στο ΑΤ Κολωνού να καταγγείλει τα φρικιαστικά εγκλήματα που βίωσε το παιδί της από τον 53χρονο παιδοβιαστή, δεν την δέχθηκαν και την παρέπεμψαν στην ΓΑΔΑ. Την ίδια ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του 53χρονου με υψηλόβαθμο αξιωματικό στο ΑΤ Κολωνού αλλά και με άλλους αστυνομικούς.

Περιμένουμε μαζί με τα ονόματα των συλληφθέντων και των 213 “πελατών” για το φρικιαστικό έγκλημα στον Κολωνό που συνεχίζουν να κρύβουν για δεύτερη μέρα, να μας ενημερώσει ο κ. Θεοδωρικάκος και για τις ενέργειες που όφειλε ήδη να έχει προβεί:

Ποιες οι σχέσεις του 53χρονου παιδοβιαστή με τον Διοικητή του ΑΤ Κολωνού και γιατί δεν δέχθηκαν την μητέρα του παιδιού όταν πήγε να καταγγείλει τα αποτρόπαια εγκλήματα;» διερωτάται ο Χρήστος Σπίρτζης.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA